Каква си според асцендента: зодия Стрелец - I част

Каква си според асцендента: зодия Стрелец - I част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Няма такова „животно” като Стрелеца – каквото и да се случи, то ще се изправи и ще намери причина да продължи, обаче скуката и липсата на цел може да се окажат пагубни за него.

Представителите на този знак са жизнерадостни, ентусиазирани, щедри и обичат да черпят с пълни шепи от живота, но често им липсва самодисциплина и практичност, а стане ли дума за чувства, са склонни да драматизират.

Изчислете вашия Асцендент ТУК

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Какъв Стрелец сте според Асцендента:

Стрелец с Асцендент Овен

Вие сте смел и деен човек, който не би се поколебал дали да се впусне в приключение. Предизвикателствата не ви плашат – дори е по-добре, ако ги има, защото ви е по-интересно.

Провалите не ви притесняват, тъй като ги приемате като полезен опит – извличате си съответните поуки и продължавате напред. Добре е да си намерите призвание, което да ви дава усещане за смисъл, бихте се реализирали добре като преподавател, юрист или туристически агент.

Ще постигате още повече, ако се научите да проявявате постоянство и да довършвате започнатото, дори когато не ви е особено забавно.

Припомни си още: Каква си според асцендента: зодия Скорпион

Снимка: netinfo

Стрелец с Асцендент Телец

Вие знаете как да придобивате – пари, собственост или влияние. Възможно е да сте получили някакво добро наследство от родителите си или просто да придобивате лесно пари.

Другите хора също биха ви поверили парите си, защото изглеждате стабилни и лоялни. Внимавайте обаче как използвате това – не злоупотребявайте с чуждото доверие, защото може да изгубите много или да си създадете лоша репутация. Бихте могли да работите като финансист или да управлявате собствен бизнес.

Ако комбинирате вродената си предприемчивост с постоянство и не се стремите към бърз успех, може да постигнете много. В интимната област сте експериментатори.

Припомни си още: Каква си според асцендента: зодия Везни

Снимка: netinfo

Стрелец с Асцендент Близнаци

Вие обичате да пътешествате, да учите нови неща и да се срещате с различни хора. Скуката е нещо, което не понасяте, затова си намерете интересна работа – по възможност да бъде свързана с пътуване и комуникация.

Винаги имате какво да кажете и обичате да общувате – самотните занимания не са вас. Стремите се да изграждате връзки – както интимни, така и приятелски, но не може да се каже, че сте от постоянните хора – ако отношенията не ви стимулират умствено, се отегчавате и търсите нещо по-вълнуващо.

От вас би излязъл добър съветник в някаква област, пиар или преподавател по чужд език.

Припомни си още: Каква си според асцендента: зодия Дева

Снимка: netinfo

Стрелец с Асцендент Рак

За вас работата не е просто работа – тя трябва да бъде отражение на философия, която изповядвате, или да ви даде възможност да сте полезни на повече хора – например да разпространявате продукти за здраве или да преподавате някакви умения.

Едва ли ще се чувствате щастливи да правите нещо, което няма смисъл. Интересното при вас е, че от една страна копнеете за динамика и развитие, но не сте така склонни да скочите в непознатото само за едното приключение.

Грижата за здравето е тема, която ви вълнува, и е напълно възможно за някои от вас да бъде и професия.

Припомни си още: Каква си според асцендента: зодия Лъв

Снимка: netinfo

Стрелец с Асцендент Лъв

Вие сте човек на купона – обичате да се забавлявате и вероятно сте душата на компанията. Независимо дали става дума за работа, или за веселби, имате нужда да сте център на внимание и да се отдавате напълно на това, което правите.

За вас животът е сцена, на която трябва да се изявите, така че няма да се чувствате добре, ако сте в сянка или не можете да изпъкнете с външността или дарбите си.

Бихте се чувствали чудесно, ако говорите пред публика например. В любовта сте страстни и романтични, искате да ви обожават. Ентусиазмът ви е заразителен, но понякога може да ви накара да изгубите мярката и да прекалявате с нещо.

Припомни си още: Каква си според асцендента: зодия Рак - II част

Снимка: netinfo

Стрелец с Асцендент Дева

Вие имате вродена склонност да учите и вероятно проявявате интерес към чуждите езици и култури. Възможно е някои от родителите ви да е учител или просто семейството ви да е стимулирало интелектуалното или духовното ви развитие.

Самите вие сте особено привързани към семейството си, но е възможно в някакъв момент от живота си да живеете далеч от него – в друга държава.

Успехът при вас ще дойде в по-късните години – когато натрупате опит, откриете каква е мисията ви и в какво ви бива. Предпазливи и внимателни сте, но щом нещо ви ентусиазира, ставате много решителни и дейни.

Припомни си още: Каква си според асцендента: зодия Близнаци - II част

Снимка: netinfo

Очаквайте съвсем скоро и втората част на материала - за зодия Стрелец с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти