Каква си според асцендента: зодия Лъв - II част

Каква си според асцендента: зодия Лъв - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Лъв с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Нека ви припомним и споделеното от опита на астролога:  за един Лъв лош Лъв няма – Лъвовете по презумпция са прекрасни!

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Лъв:

Лъв с Асцендент Везни

Вие сте творческа личност, която не би се задоволила да прави нещо само защото трябва да се работи нещо или за да изкарвате пари. Красивите неща без съмнение ви привличат, но искате повече – да създавате нещо ценно и стойностно, да покажете на околните за какво ви бива и с какво сте надарени.

Не е изключено това, с което ще блеснете пред света, да бъде външният ви вид или творения, които сте създали благодарение на естетическия си вкус. Намерете някаква кауза, с която да се ангажирате – така ще се чувствате реализирани и горди от себе си. Имате желание да общувате с много хора и умеете да изграждате връзки – както приятелски, така в по-широк мащаб.

Някои от вас може да се реализират успешно в политиката и различни обществени дейности.

Лъв с Асцендент Скорпион

Вие сте амбициозна личност, която копнее за признание и кариера. Властта ви изкушава, стремите се към високи постове и влияние и имате добри предпоставки да постигнете големи финансови успехи.

По всяка вероятност ще получите това, което искате, но внимавайте – философията „Целта оправдава средствата“ може да ви изиграе лош номер и в крайна сметка или да се дискредитирате по някакъв начин пред обществото, или да станете богати и известни, но това да не ви направи щастливи.

Някои от вас са истински кралици на драмите в личния си живот – може да направите от мухата слон, защото някой не ви удостоява с нужното внимание или не удовлетворява желанията ви. Решите ли да живеете с някого, най-вероятно вие ще водите парада, но все пак не прекалявайте с властното поведение, защото на другия човек може да му писне и да останете сами.

Лъв с Асцендент Стрелец

Вие сте авантюрист по душа – обичате приключенията и предизвикатествата. Намирате традиционния начин на живот на много хора за скучен. Ако все пак се заседите на едно място, поне трябва да имате работа, която да ви предоставя непрекъснато нови възможности за изява и развитие.

Може да се реализирате успешно като учител в някаква област, тъй като обичате да предавате знания и опит. Най-вероятно учите с лекота чужди езици и обичате да пътувате по света. Обикновено смятате себе си за прави и трудно приемате чуждо мнение.

Ако искате да се разбирате по-добре с хората, не поставяйте себе си над тях и се научете на толерантност – ще видите, че така и те се вслушват повече в думите ви и са готови да се учат от вас. Имате нужда от интелигентен човек до себе си, с когото да обменяте мисли и идеи.

Лъв с Асцендент Козирог

Макар да изглеждате доста прагматични или резервирани за околните, всъщност вие сте огнена натура с много силни желания. Когато искате нещо, може да проявите завидно постоянство, а то в крайна сметка ви води до успех. Интересното при вас е, че от една страна имате нужда да творите и да сте спонтанни, от друга обаче се нуждаете от ред и структура, така че плановете и стратегиите не са ви чужди.

Тъй като сте силна личност, по всяка вероятност разполагате с механизми – психологически или финансови, чрез които оказвате влияние на околните. Може да постигнете много в бизнеса и финансите, но в каквато и област да се реализирате, парите са важна тема за вас, така че ще трябва да се научите да ги печелите и да ги разпределяте правилно. В личния си живот сте страстни и доста изискващи.

Лъв с Асцендент Водолей

Вие сте човек, който не обича да следва утъпкани пътища и подхожда доста нетрадиционно към обстоятелствата. Каквото и да постигнете в живота си, то е уникално и се различава от постиженията на повечето хора. Не обичате да ви наставляват и да ви вкарват в рамки, така че би било най-добре да работите за себе си.

Макар да изглеждате доста разсъдливи, в любовта се отдавате изцяло и следвате сърцето си. Да откриете сродната си душа е житейска   мисия за вас – когато това се случи, се чувствате много по-цялостни и пълноценни.

Не го превръщайте във фикс идея обаче, защото докато все търсите щастието в другия, то ще ви убягва, а нищо чудно да попадате на неподходящи партньори. Научете се да се забавлявате сами и да цените собствените си достойства, и подходящият човек ще се появи.

Лъв с Асцендент Риби

Вие сте доста нетипичен представител на своя знак, тъй като имате склонност така да се нагаждате към околните, че да забравяте кои сте вие и от какво имате нужда.

Грижите се за хората и проявявате голяма щедрост, а след като ви се качат на главата, се опомняте и започвате да се самосъжалявате. Научете се да давате от сърце и давайте само когато имате какво, а не защото не можете да откажете или искате да покажете колко благородни сте.

Да пренебрегвате себе си и да стоите в сянка не е добре за вас, защото вътрешно ще страдате – вместо това намерете начин как да се реализирате чрез дейност, чрез която да помагате на други хора. Бихте могли да намерите удовлетворение в изкуството, а също така и в занимания с йога, нетрадиционна медицина, лечителски и духовни практики.  

Още за зодиите:

Каква си според асцендента: зодия Риби - I част

Каква си според асцендента: зодия Риби - II част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти