Каква си според асцендента: зодия Скорпион - II част

Каква си според асцендента: зодия Скорпион - II част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Скорпион с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Скорпион:

Скорпион с Асцендент Везни

При вас движещата сила в живота е да притежавате и да придобивате. Няма значение какво е – пари, внимание и дори любов, решите ли, че го искате, може да бъдете доста умели, още повече че сте харизматични и омайвате околните. Има известна вероятност обаче да започнете да използвате чара си, за да се облагодетелствате финансово или за да придобиете собственост.

Любовта и романтиката ви привличат неудържимо. Възможно е обаче да имате трудности в тази област заради склонността ви да се вкопчвате в партньорите си и да гледате на тях като на свои притежания, които на всяка цена трябва да задържите при себе си.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Скорпион

Вие сте едни от най-потайните хора, които светът познава. Прикрити сте, не показвате емоциите си и е много трудно човек да разгадае какви са намеренията ви. В същото време сте майстори в това да анализирате постъпките на хората и мотивите за тези постъпки – това ви прави добри психолози, но и умели манипулатори.

Можете да използвате тази дарба, за да помагате на хората да разберат по-добре себе си, но и за да се възползвате от тях – според морала ви. Големият ви проблем е, че поддържате връзки и житейски ситуации дълго време след като те се се изчерпали от съдържание. Ето защо промяната при вас обикновено настъпва чрез криза – всичко се срива, за да започнете да изграждате отново.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Стрелец

При вас има значително разминаване между външен образ и същност. Може да изглеждате ведри, но често да изпадате в мрачни настроения; или уж да сте благоразположени към някого, но да не го харесвате. Държите емоциите си зад здрава фасада и нищо чудно голяма част от енергията ви да отива да поддържате някаква тайна или лъжлив образ за себе си.

Вашата задача е да се научите да се вглеждате по-надълбоко в себе си и да разберете кои сте всъщност, тъй като само като приемете тъмната си страна, може да реализирате потенциала си. По всяка вероятност житейският ви път ще бъде свързан с някаква жертва.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Козирог

Вие не сте от хората, които биха се задоволили с малко – амбициозни сте и се стремите да постигнете влияние над околните. Думата ви се чува и можете да управлявате.

Възможно е в някакъв момент от живота си да се присъедините към неправителствена организация или политическа партия, но каквото и да правите, едва ли ще се искате да играете второстепенна роля, тъй като имате лидерски качества. Бизнесът също е подходяща сфера за професионална реализация за вас – заради умението ви да боравите с пари. Като личност сте твърди, устойчиви и решителни, но ви липсва гъвкавост.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Водолей

Вашето присъствие без съмнение не остава незабелязано – може би сте начело на компания, играете важна роля в обществото или по някакъв начин влизате в светлината на прожекторите. Не сте създадени да стоите вкъщи – стремите се към високи постове и по всяка вероятност ще успеете да осъществите амбициите си.

От вас би излязъл добър финансист, предприемач или психотерапевт, но каквото и да правите, ще вложите нещо различно в работата си, с което ще се откроите от останалите. Не се опитвайте да следвате утъпкани пътища – като реализирате новаторските си идеи, ще бъдете по-полезни и на себе си, и на другите.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Риби

Вие като че ли не се задоволявате с това, което е тук и сега – носите един копнеж по далечното и недостижимото. Може би пътувате много, живеете в чужда страна или постоянно се стремите към някакъв идеал. Душевният ви свят е много богат и нищо чудно той да ви е много по-интересен, отколкото този около вас.

Ако вътрешните ви преживявания ви вдъхновят да творите, ще се чувствате удовлетворени. Любовният ви живот вероятно е доста непостоянен и объркан, тъй като обикновено се носите по течението, водени изцяло от емоциите, и често ви липсва реална представа за обекта на желанията ви или за връзката ви.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти