Каква си според асцендента: зодия Скорпион - I част

Каква си според асцендента: зодия Скорпион - I част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Представителите на знака Скорпион са известни със своята потайност и прикритост.

Те са много страстни в любовта, а в работата могат да бъдат много отдадени на това, с което се захванат. Решат ли да изследват нещо, копаят надълбоко.

Често ги обвиняват, че са ревниви и мнителни, но истината е, че когато обичат някого, те дават всичко от себе си. Разочароват ли се обаче, жилят.

Ето какъв Скорпион сте според своя Асцендент:

Скорпион с Асцендент Овен

Вие сте волева и решителна личност, която може да премине през почти всичко и в крайна сметка пак да оцелее. Страстите ви са силни и щом искате нещо или някого, няма сила, способна да ви отклони от целта.

Това ваше качество би ви помогнало много в бизнеса, но ви играе лоша шега във взаимоотношенията, тъй като ви кара да се фиксирате върху собствените си желания и да не осъзнавате, че другият човек може и да не иска същото.

Има риск да използвате хората, за да придобивате пари или власт, а много от вас често влизат в битки за надмощие само и само да стане на тяхното.

Ще ви бъде от полза, ако преди да направите нещо, мислите малко повече и анализирате мотивите си. От вас би излязъл добър психолог, детектив или предприемач.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Телец

Вашата енергия е концентрирана основно върху това да се свързвате с другите – най-вече в интимен план. Сексът играе голяма роля в живота ви.

Изберете ли да бъдете с някого, не само че се стремите към трайно партньорство, но връзката сякаш е за вас на живот и смърт – ще я поддържате дори с цената на прекалени компромиси, проблеми и разправии.

Светът трябва да се срине, за да сложите край. Умеете да боравите с пари, но има известен риск да стоите с един човек от финансов интерес – например ако ви осигурява така необходимата ви сигурност.

Ще бъде във ваша полза, ако се научите да правите по-лесно промени, а не да бягате от тях като дявол от тамян.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Близнаци

Вие сте едни от най-любознателните представители на знака – отворени сте за нови идеи и все учите.

Решите ли да изследвате нещо, например някаква научна област или дори себе си, може много да задълбаете и да достигнете до прозрения и изводи, до които малко хора достигат.

Каквато и да е професията ви, влагате много страст в работата си, но бихте се чувствали най-добре, ако със знанията и опита си помагате на хората – например като лекар или лечител.

В любовта сте експериментатори и не обичате да ви е скучно – може би затова не сте от хората, които се отдават за цял живот. Имате нужда от партньор с широк кръгозор, който да ви пасва духовно или интелектуално.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Рак

Вие сте човек, който лесно омайва околните с присъствието си или имате някаква дарба, с която привличате вниманието и печелите овациите.

Умеете да влизате под кожата на хората – способност, която особено ярко проличава в романтичните отношения.

Има вероятност обаче да изисквате толкова голяма отдаденост от страна на партньора, че той да се почувства притиснат и дори обсебен.

Опитайте се да давате малко повече свобода на близките си хора – така връзките ви ще могат да „дишат” и ще бъдат по-хармонични. За вас са подходящи по-творческите професии.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Лъв

Вие не сте от лесните характери заради склонността да държите на своето и дори да се налагате на околните.

За да имате връзка, трябва партньорът ви да е доста мек и компромисен човек – ако е като вас, ще се разрази битка.

И все пак не е зле да проявявате повече разбиране към хората и да зачитате техните чувства, особено ако имате усещането, че ви избягват.

Не обичате да губите и да ви отблъскват, но вероятно точно някой провал или разрив в личния живот ще ви научи да се смирявате и да изследвате откъде идват неволите ви. Поровете малко повече в семейните отношения – има вероятност точно там да се крият причините за някои ваши неудачи.

Снимка: Thinkstock

Скорпион с Асцендент Дева

Вие сте човек, който обича да учи нови неща и да се развива – личностно, професионално или духовно.

Вероятно родителите ви са доста начетени или най-малкото са държали на образованието.

Интелектуалната или изследователска работа е много добра за вас, но медицината също е подходяща сфера за професионално развитие, тъй като проявявате интерес към здравето и в същото време умеете да стигате до корените на проблемите.

Не ги губете времето с работа, в която не можете да се развивате – за вас е важно непрекъснато да усъвършенствате способностите си и да се доказвате като професионалист.

Снимка: Thinkstock

Очаквайте съвсем скоро и втората част на материала - за зодия Скорпион с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти