2022 наближава: какво да очакваме от годината на Черния Воден Тигър

китайски хороскоп тигър 2022
Снимка: iStock

Според китайския астрологичен календар 2022-ра е годината на Водния Тигър, която започва на 1 февруари 2022 г. и завършва на 22 януари 2023 г.

Черният цвят е свързан с водния елемент според китайския хороскоп, следователно можем да кажем, че 2022 г. е годината на Черния Воден Тигър. Хората, родени през 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 и 2022 г., се смятат за много смели и силни. Тигърът (третият знак в цикъла на китайския зодиак) е непредсказуем и недосегаем, така че е много вероятно нещо неочаквано може да ни се случи през новата 2022 година.

Годината на Водния Тигър носи големи и драматични промени и предизвикателства, които ще нарушат реда в живота на зодиите. Годината ще бъде бурна и наситена със събития и повечето зодии ще се изкушат да се впуснат във всякакви рискови ситуации.

2022 г. е началото на Водния цикъл, така че следващите години ще донесат късмет, щастие и здраве на много от зодиите, но и много решаващи моменти в живота на родените под знаците Маймуна и Змия.

Ако не знаете коя зодия сте според китайския хороскоп, проверете ТУК >>>

Лесен начин да разберете как енергията на водната стихия ще ви повлияе тази година е да се замислите каква е била 2021-ва за всеки от нас: 2021 съответства на металната енергия, следователно ако през година сте нямали късмет, вероятно ще имате сега (и обратното).

2022-ра е годината на Водния Тигър Ян – типологията на Тигъра съдържа повече дърва, огън и по-малко земя. Водата и дърветата се допълват взаимно, тъй като дървесината се нуждае от вода, която подхранва и осигурява нейния растеж.

Доминирането на водния елемент ще се усети през цялата година, което означава, че следващите 12 месеца ще са изпълнени с много обрати и всякакви непредсказуеми събития. Съюзници на Тигъра са Кучето и Конят, а Маймуната и Змията са негови врагове – ето защо родените в годините на Змията и Маймуната могат да срещнат трудности и конфликти през 2022 г.

Ако не знаете коя зодия сте според китайския хороскоп, проверете ТУК >>>

Ето какво да очакваме от 2022 според китайския хороскоп:

Каква ще бъде 2022 според китайския хороскоп

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти