Как да си направим магична лунна вода, която сбъдва всички желания

Астролози, вещици и мистици са единни за силата на Луната. Това е едно от двете светила на нашето небе (заедно със Слънцето) и невероятно мощен инструмент за влияние и магия.

Луната властва над фините, подсъзнателни и интуитивни аспекти на същността ни, а нейният гняв и слабости отразяват нашите собствени. Когато се изравним с Луната, ние се докосваме до древен енергиен поток. Един лесен начин да направите това е като приготвите специална лунна вода.

Какво представлява лунната вода?

Можете да приготвите лунна вода, като оставите вода на открито, за да се зарежда под лунната светлина. Тъй като Луната влияе на приливите и отливите в океана, вече има енергийна връзка между водния елемент и Луната. Когато добавите намерение (и може би един-два кристала), можете да създадете инструмент, който да се използва за всичко – от поливане на растенията, добавка към ваната или почистване на дома ви.

Научете в галерията какво ви е небходимо, за да си направите лунна вода!

Как да си направим лунна вода, която сбъдва желанията

Лунната вода традиционно се зарежда през нощта под светлината на пълнолунието, когато лунната енергия е най-мощна и ние лесно можем да се свържем с нашата интуиция. Можете също така да правите лунна вода по време на нарастваща Луна, когато Луната е почти пълна. Никога не опитвайте да правите лунна вода по време на затъмнение – енергията на затъмнението надвива лунната енергия, така че не е подходящо време за целта.

Каквато и фаза да изберете, проверете в коя зодия е Луната, защото това ще повлияе на енергията на водата. Например, лунна вода, заредена под пълнолуние в Телец, управлявана от Венера, ще насърчава любовта и удоволствието, а лунната вода, заредена под пълнолуние в Близнаци, управлявана от Меркурий, може да ви помогне да заявите мнението си.

Ако използвате някоя от изброените насоки, започнете с почистване на бурканчето или кутията си с дим от билки, залепване на етикет и добавяне на кристали в бурканчето. След това добавете вода. Поставете буркана си някъде навън, за да може той да поеме енергията на Луната – дори и да не виждате пълнолунието, водата пак ще се зарежда.

Ако искате, можете да отделите малко време за медитация: дръжте дланите си над водата и си представете лунната енергия, която се движи през главата ви, надолу по гръбнака и ръцете, през тялото и извън дланите ви към водата. Докато го правите, съсредоточете се върху желанието, което имате, след което благодарете на Вселената, че ви е позволила да се свържете с космоса. Накрая оставете водата да се зарежда за една нощ. На сутринта ще имате лунна вода!

луна
Снимка: Istock

Как да използваме лунната вода?

🌚 Използвайте я за почистване на вашето свещено пространство, кристали или каквито и да било ритуални инструменти, които имате и използвате често

🌚 Добавете я към ритуална баня

🌚 Използвайте я за почистване на пода (да, можете, просто да я добавите към препарата, който ползвате обикновено!)

🌚 Потапяйте четките си в нея, когато рисувате

🌚 Използвайте я за поливане на вашите растения

🌚 Създайте ароматен спрей за стая, като добавите етерични масла

🌚 Добавете я във вашия спрей с етерично масло

🌚 Пийте я, за да можете да я абсорбирате в тялото си

🌚 Използвайте я, за да намажете тялото си като начин за енергийно прочистване

Бъдете креативни и я използвайте по всякакъв начин! Оставете магията на Луната и сърцето да ви водят!

Според зодията: числото, което ви носи късмет

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти