Хороскопът за СЕПТЕМВРИ: Време е за нови начинания

Хороскопът за СЕПТЕМВРИ: Време е за нови начинания
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец септември 2018 година. 

През март обстоятелствата по някакъв начин ще ви подтикнат да обърнете по-голямо внимание на самите себе си и да се опитате да постигнете някои свои намерения, нещо, което сте отлагали по различни причини.

Чувствате ли се объркани, оставете нещата така, както са, и не си блъскайте главата – в някакъв момент всичко ще си дойде на мястото.

Ще се създадат добри предпоставки за установяване на разбирателство, ще стигнете и до взаимноизгодни компромиси – за целта, разбира се, трябва и вие да положите известни усилия и да не държите непременно всичко – до най-дребния детайл – да става както го искате.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

За вас септември ще е един от най-благоприятните месеци през тази година, тъй като ще се насладите на резултатите от продължително полагани в миналото усилия. В същото време ще имате зелена светлина за нови начинания. Независимо какви спънки и забавяния е трябвало да изтърпите през лятото, от 9 септември нататък пътят напред за вас ще е открит и изпълнен с нови възможности. Ако имате някаква идея как да подобрите работния процес или качеството на живота си като цяло, действайте – стига да сте си поставили реалистична и постижима цел, ще постигнете успех.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През септември инерцията ще е тази, което може да ви попречи да се възползвате от благоприятните възможности, които Вселената ви дава. Ще имате шанс да поемете по нова посока, да направите положителна промяна в работата или в личния си живот или да реализирате някаква своя идея.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец, прочетете ТУК

Близнаци

Септември ще бъде добър месец за вас, защото ще успеете да реализирате на практика онова, което ангажираше ума ви през изминалия период. Това се отнася както за работата, така и за всякакви практични въпроси, свързани с финанси, домакинство, покупки за дома и други. Освен това ще намирате по-лесно решения на проблемите и няма да се лутате както правехте в други времена.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Като цяло за вас септември може да се превърне в един от най-успешните месеци от годината, но дали това наистина ще се случи зависи от досегашните ви действия. Казано накратко, каквото сте посели, това ще пожънете – и това ще важи не само за работата, но и за взаимоотношенията ви. Ако през изминалите седмици, дори месеци сте работили усърдно в някаква посока и добре сте грижили да съхраните онова, което сте създали, през септември наистина може да берете плодовете на целия този труд.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак, прочетете ТУК.

Лъв

След юни и юли, които за вас бяха месеци, изпълнени с повече трудности, терзания, и дори с усещането, че сте в задънена улица, септември вероятно ще ви се стори песен. Ще си отдъхнете, настроението ви ще се подобри, конфликтите ще намалеят и сякаш по-лесно ще се справяте с проблемите – ще намирате разрешения, които до този момент са ви убягвали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Септември е месецът, в който ще е най-добре да насочите вниманието си към нови инициативи и да гледате само напред. Независимо дали става дума за работа, за хоби, за пътувания или за личния ви живот, новите начинания през този месец ще бъдат успешни и ще ги реализирате без излишни спънки и забавяне. Ето защо препоръката към вас е да следвате импулса, който ви тласка към нещо ново, да действате уверено и да не отлагате реализацията на своите идеи и проекти. Би било чудесно, ако в плановете ви за промяна бъдат включени грижите за тялото и здравословният начин на живот – това със сигурност ще има положителни последствия за вас. Силният момент от месеца за вас ще бъде на датата 9 септември.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева, прочетете ТУК.

Везни

През първите десетина дни на септември ще е уместно да довършите започнати дела, а също и да се заемете с разчистване от всичко непотребно и ненужно на дома, на офиса и на живота си като цяло. Ако усетите, че не ви достига енергия и се чувствате изтощени или претоварени с грижи, дайте си почивка. Не го ли направите, умората и напрежението ще се трупат и по-нататък през месеца ще търпите негативните последствия от всичко това – под формата на нервни изблици, конфликти с околните, даже и на здравословни проблеми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През септември звездните влияния ще са особено благоприятни за представителите на вашия знак: пред вас ще се открият възможности за развитие и за внасяне на подобрение в житейските обстоятелства, ще имате и преживявания, които ще ви изпълнят с приятни емоции. Особено добър е периодът за любовния ви живот – както за обвързаните, така и за онези, които мечтаете за нова любов. Ако искате да помогнете на звездите, прекарвайте повече време в добра компания, правете онова, което обичате и по-честичко си доставяйте наслада за сетивата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

През септември вниманието на много от вас ще бъде заето с практични дела и с въпроси, главно свързани с бизнес и с пари. Добрата новина е, че за разлика от изминалите месеци, когато срещахте затруднения и не намирахте решения на проблемите, сега ще видите светлина в тунела. Може пред вас да се отвори възможност за придобиване на допълнителни доходи, да намерите нестандартен начин да излезете от затруднението или да разпределите по-добре парите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Септември ще бъде интересен месец за вас, защото може хем да срещате трудности, хем да намирате изход от проблемите си в определен момент. Месецът може и да не започне с най-добри преживявания – някои от вас ще се чувствате изморени под товара на отговорностите, които носите, или дори ще имате усещането, че все нещо е против вас и ви саботира. Не унивайте – скоро облаците ще се разсеят, слънцето ще се покаже и всичко ще ви се види по-светло и по-ясно. Ако искате да сте в синхрон с влиянията, опитайте се да излезете извън рамките, които очертавате около себе си, и да смените подхода.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог, прочетете ТУК.

Водолей

Представителите на вашия знак определено ще усетите най-осезаемо благоприятните звездни влияния през септември и ще успеете да се възползвате от тях. Очакват ви промени, а и положителни развръзки на стари ситуации. Най-общо казано, ще се убедите как всичко онова, което досега е буксувало, поема напред и търпи положително развитие. Ще имате доста повече енергия в сравнение с изминалите месеци и може да постигнете наистина много добри резултати, ако я насочите към нещо важно за вас – примерно в творческа дейност, в ново начинание, в работен проект. За да се получи всичко по най-добрия начин, не оставяйте развоя на събитията на случайността.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Септември е изключително подходящ месец да въведете ред в определена област от живота си – било то в дома, в работата, дори и във взаимоотношенията си. Имайте предвид обаче, че редът във външния свят е отражение на вътрешната ви хармония, така че, преди да подреждате каквото и да било друго, опитайте се да успокоите емоциите и мислите си. Точно сега страховете, безпокойството, люшкането напред-назад може много да ви попречат да постигнете целите си. Така че, преди да се заемете с външния свят, справете се първо с неразбориите във вътрешния си мир.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти