Хороскопът за септември - очакват ни много промени, които ще ни изненадат

Хороскопът за септември - очакват ни много промени, които ще ни изненадат
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец септември 2016 година. 

През септември, въпреки че ние няма да се превърнем в двигател на събитията, не значи, че ще бъдем безгласни букви.

Нашата задача е да изберем как да реагираме на промените и да приемаме новата информация като знак от съдбата за това в каква посока следва да поемем.

Не е удачно да прибързваме, да действаме под влиянието на силни емоции и необосновани притеснения – трябва да живеем в настоящето и да преценяваме всяка ситуация трезво и разумно.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През септември звездните влияния ще ви накарат да забавите малко темпото и да обърнете внимание на някои неща, които сте пропуснали, не сте догледали или не сте приключили. Това, че ще срещате някои пречки, не означава, че сте на грешен път, а е възможност да се върнете малко назад, да направите нужните корекции, ако е необходимо, и да подобрите онова, което сте създали до момента. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Телец 

През септември вашата способност да проявявате търпение и да преследвате упорито целите си ще ви бъде особено необходима, тъй като е възможно да се натъкнете на препятствия и желанията ви да се осъществяват по-бавно. През първата седмица на месеца може да има известно напрежение между вас и партньора/партньорката ви, като ябълката на раздора ще бъде въпрос, свързан с парите, децата или семейните взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

Септември ще бъде за вас месец, изпълнен с малко повече предизвикателства, но трябва да стиснете зъби и да издържите – в началото ще ви бъде по-трудно, но после лека-полека нещата ще си идват на местата си, а към края на периода много от вас ще изпитате осезаемо облекчение. През първите дни на месеца е възможно да се чувствате по-изнервени, да ви тормози някаква дилема или, ако сте обвързани, любимият човек да ви ядосва повече. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Рак 

През септември предизвикателството пред вас ще бъде дали ще успеете да направите разлика между реалността и картините, които рисува въображението ви. Има доста голяма вероятност нечие поведение да ви заблуди и да започнете да си мислите неща, които всъщност не отговарят на истината. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Лъв 

През септември се опитайте да проявявате по-голямо търпение и не изисквайте нещата да се случват на момента, за да не си създадете проблеми с близки хора и с делови партньори. Започнете ли да настоявате прекалено, ще срещнете отпор или просто ще получите отказ. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Дева

Септември ще бъде много важен за вас, защото е възможно през този месец събитията и преживяванията ви да наложат своя отпечатък върху решението ви за това в каква посока да се развивате в бъдеще – в личен, в служебен или в романтичен план. Възможно е поведението ви да претърпи обрат, да се появи неочаквана нова възможност в работата или да срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Везни

Септември ще бъде преходен месец за вас – период на изчистване от излишното и сбогуване със старото, преди да се възползвате от новите възможности, които ще започнат да се разкриват през следващите месеци. Така че, дори да сте в застой и нещата да не се получават както искате, не изпадайте в самосъжаление – имайте още малко търпение, скоро и на вашата улица ще изгрее слънце.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Скорпион 

Септември ще бъде много благодатен месец за творческите личности сред вас – ще успеете да се посветите изцяло на заниманията си и да черпите идеи от емоционалните си преживявания. Може да завършите творение, над което работите, или да намерите съмишленици, които да ви помогнат да популяризирате творбите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Стрелец 

През този месец вниманието на много от вас ще бъде насочено към кариерата и възможностите за развитие. Условията са благоприятни, но, за да сте сигурни, че няма да саботирате самите себе си заради огромния си ентусиазъм, спазвайте следните препоръки: мислете повече преди да действате, намалете малко темпото и бъдете по-старателни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Козирог 

В началото на септември все още ще изпитвате по-напрегнатите астрологични влияния, които въздействаха върху вас в края на август. Възможно е да сте разсеяни, да ви липсва енергия, а също така и физическото и емоционалното ви състояние да не са особено стабилни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Водолей 

През септември делата ви ще се развиват по-добре, ако гледате по-сериозно на практичните аспекти на живота – работата, парите, здравето. Обръщайте повече внимание на детайлите, а големите цели и грандиозните планове оставете за по-нататък – не е моментът да се разпростирате нашироко или да летите нависоко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Риби 

През септември може да имате усещането, че каквото и да се случва, то се дирижира от някаква по-висша сила, а на вас ви липсва кой знае колко широко поле за действие. Всъщност, вашата задача през този месец ще бъде по-скоро в това да избирате как да приемате отделните ситуации (като възможности за развитие или като пречки), а не да бъдете двигател на събитията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец септември 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти