Хороскопът за септември 2015: Очаква ни непредвидим месец

Хороскопът за септември 2015: Очаква ни непредвидим месец
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец септември 2015 година. 

Любопитно е да споделим, че деветият месец от настоящата година ще бъде наситен с множество астрологични събития за всички зодиакални знаци, част от които - доста непредвидими.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Септември ще бъде ключов месец за вас, що се отнася до работата ви, служебните ви ангажименти и взаимоотношенията ви. Всичко, което ще се случи, вероятно ще бъде от особено значение за развитието ви в кариерата и за усъвършенстване на уменията ви в бъдеще. Някои от вас може да имат усещането, че събитията са изцяло извън техния контрол – нещо просто става и ситуацията се променя от само себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Телец

Ако през август сте срещали трудности в интимните или семейните отношения, бъдете търпеливи още малко време. През втората седмица на септември може да очаквате раздвижване и изясняване на тези ситуации. Възможно е да получите нова информация, които до този момент ви е убягвала, да намерите по-нестандартно решение или събитията да ви изненадат приятно и проблемът да се разреши от само себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Близнаци

През септември фокусът на вниманието ви ще бъде по-скоро към личния ви живот – дома, семейството и интимните отношения, отколкото към работата и служебните задължения. Домът ще бъде вашата крепост през този период и основните събития като че ли ще се случват на тази арена, а не на служебната. Някои от вас ще усетят желание да се уединяват по-често и да се посветят на занимания, които им носят удоволствие, а други ще искат да прекарат повече време със семейството си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Рак

Септември ще бъде един доста емоционален месец за вас. Ще имате много силна нужда да получавате подкрепа и положителна оценка от страна на любимите си хора и онези, които считате за авторитети. Това доколко приятни са емоциите ви и до колко позитивни са вътрешните ви преживявания, ще зависи именно от оценката, която светът ви дава, и от отлика му на вашите потребности и желания. Ако нещата се случват какво сте решили или ако близките ви хора ви подкрепят, всичко ще тече гладко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Лъв

Ако през август връзката ви е била в криза или любовният ви живот е бил объркан, новините за вас са добри – през септември може най-накрая да намерите дългоочаквания изход. Е, дори не всичко да се изясни и някои от решенията ви да претърпят ревизия, поне ще сте усетили кой е верният за вас път и как трябва да се развиват отношенията ви. Ако пък започнете нова връзка през септември, тя вероятно ще има значими последствия върху живота ви през следващите месеци. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Дева

Вашият знак ще бъде в светлината на звездните прожектори през септември. Очаква ви един изключително силен месец, изпълнен с нови възможности, а за някои от вас – и доза предизвикателства. Второто обаче не трябва да ви плаши, защото ако си изиграете добре картите, накрая ще разберете, че всичко е било за добро и си е заслужавало усилията. Събитията, които се случат през септември, може да засягат различни области на живота ви – взаимоотношения, кариера, житейска нагласа, дори външен вид. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Везни

Септември е преходен месец за вас, който ви дава шанс да изберете посоката, в която искате да поемете и да направите първите стъпки. Не си мислете обаче, че всичко ще се случва бързо и без никакви усилия от ваша страна – първо ще трябва да се разделите със старото, да довършите започнатото и да премислите какво искате да остане в живота ви и какво се нуждае от промяна. Въпросите, засягащи интимните и деловите ви взаимоотношения, които са ви занимавали през юли и август, вероятно в някаква степен ще ви занимават и през септември. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Скорпион

Трудно е да се определи какво точно ще се случва с емоционалния ви живот през септември, защото всичко, което изплува на повърхността, ще бъде следствие от онова, което сте заровили в миналото. Едно е сигурно – тайните трудно ще просъществуват през този период. Тъй като те за запазена марка на вашия знак, нищо чудно за някои от вас месецът да бъде по-предизвикателен, ако извади наяве нещо, което сте искали да остане скрито, или ако прекалено дълго сте потискали чувствата, които даден човек или ситуация събужда у вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Стрелец

През септември съдбата ви предлага чудесни шансове да реализирате плановете си и да постигнете трайни резултати в работата. Някои от вас може да започнат нова работа, да стартират нов работен проект или да направят промяна в кариерата си. Извършването на нужната подготовка ще бъде решаваща за успеха, така че ако смямате, че тя не е достатъчна, през следващите седмици усъвършенствайте уменията, които ще ви бъдат необходими. Има обаче едно предупреждение – не се главозамайвайте и не решавайте, че сте хванали Господ за шлифера, защото накрая може да се окажете разочаровани. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Козирог

Септември може да бъде много успешен месец за вас в работно отношение, но за да се възползвате максимално от възможностите, е потребно да спазвате някои препоръки. Не се плашете, ако на моменти имате усещането, че дадена ситуация излиза от контрол и принципите, които сте свикнали да следвате, не действат. През следващите седмици важните събития и процеси в живота ви ще бъдат дело на съдбата, а не толкова на вашите усилия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Водолей

През първата седмица на месеца по-добре не предприемайте важни стъпки – периодът е по-подходящ за завършване на започнатото и равносметка. В дните около 08.09. ще усетите, че имате повече енергия за действие и желание да изпробвате нови неща. Ако в живота ви има някаква ситуация, която ви е потискала и ограничавала, сега ще усетите подтик да се освободите от нея или да я промените по някакъв начин. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Риби

Септември ще бъде доста непредвидим месец, през който много хора ще имат усещането за хаос и объркване. Добрата новина е, че повечето от вас ще се чувстват в свои води през този месец и неяснотите едва ли ще ги притеснят. Да се носите по вълните на живота, докато стигнете до някой бряг, е характерна черта за вашия знак и през следващите седмици тя ще ви помогне да следвате течението и да не се затормозявате с въпроси, които все още нямат решение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец септември 2015, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти