Хороскопът за май: време за сбъдване на мечти и промени

Хороскопът за май: време за сбъдване на мечти и промени
Снимка: Weheartit

И този месец няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии през месец май.

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Май ще бъде чудесен месец за осъществяването на плановете и идеите ни. Стремете се към повече свобода и осъществяване на вродените ви дарби и таланти - пътят напред вече е открит и няма да срещате пречки. Много удачно е да се погрижим за финансите и материалната си стабилност.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни:

Овен

Май ще бъде чудесен месец, през който ще реализирате вашите идеи и пред вас ще се открият нови възможности за растеж. Интуицията ви ще бъде безпогрешна, така че ще може да разчитате на нея, за да взимате решения.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец май 2017, прочетете ТУК.

Телец

Май ще бъде по-успешен месец за вас в сравнение с март и април – както що се отнася до работата ви, така и до личния живот и емоционалните ви преживявания. Оставете миналото зад гърба си, не съжалявайте за нищо и гледайте само напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец май 2017, прочетете ТУК.

Близнаци

И през май, както и през април ще имате много енергия – така че гледайте да сте заети, да не стоите без работа и да действате вместо да губите време в дълго мислене и колебания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец май 2017, прочетете ТУК.

Рак

През май вече няма да имате никакво оправдание да ограничавате активността си и да не започнете да осъществявате плановете и намеренията си – особено ако се отнасят до кариерата и професионалното ви развитие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец май 2017, прочетете ТУК.

Лъв

Май ще бъде особено успешен месец за вас, тъй като, от една страна, ще имате добри идеи, а от друга – ще ви се предоставят възможности да реализирате тези идеи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец май 2017, прочетете ТУК.

Дева

В началото на месеца – около 7–10 май – ще имате някои доста благоприятни дни, в които ще бъдете много концентрирани и ще действате уверено, както що се отнася до практичните дела, така и до по-сложни, емоционални въпроси.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец май 2017, прочетете ТУК.

Везни

През май любовният ви живот и взаимоотношенията ви с околните ще бъдат по-хармонични отколкото през изминалите седмици и това без съмнение ще ви даде спокойствие и ще ви зареди с добро настроение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец май 2017, прочетете ТУК.

Скорпион

Май ще бъде доста по-успешен месец за вас, ако се опитате да не се поддавате толкова на външни влияния и да останете центрирани в себе си. Това не значи да потискате емоциите си и да се правите, че поведението на околните не ви засяга.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец май 2017, прочетете ТУК.

Стрелец

През май предстоят интересни събития и ще имате вълнуващи срещи, които ще ви заредат с приятни емоции и вдъхновение. Но и по-лесно ще излизате от релси, тъй като някои хора ще ви провокират с действията си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец май 2017, прочетете ТУК.

Козирог

През май има вероятност да установите, че съществува известно забавяне в реализацията на вашите намерения, което ще подразни по-амбициозните представители на знака.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец май 2017, прочетете ТУК.

Водолей

Май ще започне много добре за вас, защото звездните влияния ще ви подтикнат да използвате по-добре интуицията си, така че да намирате лесно решения на проблемите – дори на такива, които дълго време са ви измъчвали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец май 2017, прочетете ТУК.

Риби

През май звездните влияния ще ви помогнат да постигнете материална стабилност, а също така и да вземете някои добри решения, които касят финансите и имотното ви състояние.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец май 2017, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти