Хороскопът за май: да не събаряме стените, а да намерим начин да ги заобиколим

Хороскопът за май: да не събаряме стените, а да намерим начин да ги заобиколим
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец май 2016 година. 

През май много от нас ще осъзнаят някаква истина за себе си, за взаимоотношенията си с друг човек или за живота като цяло.

Препоръката към всички е: не се опитвайте да съборите стените, които стоят на пътя ви, а търсете начин да ги заобиколите – има страничен път или врата, които не забелязвате.

Първата половина от месеца ще премине под знака на стабилизацията и на подобрение на вече постигнатото, а втората ще бъде по-напрегната – ще има дилеми, но и възможности за промяна.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През май ще се възползвате най-добре от звездните влияния, ако забавите темпото и се концентрирате върху това какво бихте могли да свършите в настоящето, вместо да си правите големи планове за бъдещето. Месецът – особено първата половина – е доста благоприятен за вас, що се отнася до работата – ще успеете да довършите проектите си, да доизградите започнатото и да направите някои корекции. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец май 2016, прочетете ТУК.

Телец

През май звездните влияния ще са благоразположени към вас – ще бъдете възнаградени за постоянството си и за добрата подготовка, която сте направили в миналото. Вие като цяло сте внимателни, особено що се отнася до пари – продължавайте все така и ще пожънете добри резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец май 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

Първата половина на май ще бъде сравнително спокоен период за вас – ще се посветите на дейности, за които през април не ви стигна времето, включително и да се освободите от някои ненужни неща, да подредите дома си и да се отдадете на любими занимания. В случай че се чувствате уморени, дайте си нужната почивка – така ще си презаредите батериите, а особено към края на месеца ще ви бъде необходима повече енергия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец май 2016, прочетете ТУК.

Рак

Май ще бъде благоприятен месец за вас, защото ще се чувствате някак по-уверени в себе си и в това, което правите. Едва ли ще има събития, които по някакъв начин да ви смутят и да нарушат душевния ви комфорт – дори да има промени, те ще бъдат желани и ще ги посрещнете подготвени и спокойни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец май 2016, прочетете ТУК.

Лъв

Май ще бъде един доста добър месец за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за утре и да довършвате започнатото. Колкото по-концентрирани сте върху конкретни задачи, толкова по-голям шанс имате да извлечете максималното – включително и във финансово отношение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец май 2016, прочетете ТУК.

Дева

Май за вас ще бъде важен месец, в който ще се редуват както моменти на спокойствие, в които може да отдъхнете, така и по-напрегнати дни, в които ще трябва да правите избор и да предприемате действия. В първата половина на месеца ще успеете да се насладите на резултатите от положената в миналото работа и да затвърдите постигнатото – не само що се отнася до служебните дела, но и до всяка една област, към която е насочено вниманието ви в момента.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец май 2016, прочетете ТУК.

Везни

През този месец ще се наложи да обърнете малко по-сериозно внимание на въпроси от практичен характер – главно финансови. Ако сте обвързани, обсъждайте с партньора си съвместните ви разходи – така ще си спестите някои проблеми и конфликти. Възможно е и да научите добри новини, свързани с общите ви финанси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец май 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

Май ще бъде месец на вътрешни трансформации за вас, като отключващият фактор ще бъдат взаимоотношенията и партньорствата – лични или делови. Преживяванията ви ще зависят най-вече от поведението на любимия човек, от случващото се във връзката ви, а в по-общ план – от това как се разбирате с околните. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец май 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

След краткия отдих, който звездните влияния ви дадоха през април, през май ще трябва отново да се активизирате и да посрещнете някои предизвикателства. Вероятно проблемите, които ще излязат на дневен ред, няма да бъдат нови – те ви вълнуваха през февруари и март, а сега просто отново ще изплуват, за да може да им обърнете по-сериозно внимание и да направите някои корекции, ако е необходимо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец май 2016, прочетете ТУК.

Козирог

През май звездните влияния ще изискват от вас да не се концентрирате толкова върху материалното и външните постижения, а да обърнете поглед навътре към себе си и да проумеете какво се случва в душата ви. Това не означава, че работата и финансовите дела няма да вървят – напротив, ако сте спокойни и действате предпазливо, може да очаквате доста сериозни успехи и стабилизация още през първата половина на месеца. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец май 2016, прочетете ТУК.

Водолей

През този месец вашият знак ще остане някак встрани от по-силните астрологични влияния, засягащи други знаци. Това означава, че може да не се случат кой знае какви промени, но пък няма да ви сполетят и катаклизми. В работата по-добре заложете на сигурното – ако се втурнете бясно напред в преследване на дивото, не се знае дали няма да се пребиете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец май 2016, прочетете ТУК.

Риби

В началото на този месец звездните влияния ще ви подтикнат да бъдете по-прагматични в мисленето си и по-организирани в действията си. Ако се съобразите с това условие, не се разпилявате и не хвърчите в облаците, ще бъдете доста продуктивни и ще постигате това, което искате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец май 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти