Хороскопът за януари: да не се натоварваме с високи очаквания

Хороскопът за януари: да не се натоварваме с високи очаквания
Снимка: netinfo

Нова година е, дойде и новият, първи месец от нея... Януари!

Сигурни сме, че вече всички нямат търпение да узнаят какво "казват" звездите за месец януари 2017-а.

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

През януари ще имаме възможност да забавим темпото, да се вгледаме в себе си и да установим дали постиженията ни във външния свят отговарят на вътрешните ни потребности, или не.

Ако се чувстваме удовлетворени, значи сме на прав път; ако ли не, това е знак да променим плановете и стратегиите си.

Не натоварвайте себе си и околните с прекалено високи очаквания още от първите дни на годината - това е сигурен начин да се изнервите или разочаровате.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Януари ще бъде ключов месец за вас, защото събитията ще извадят на показ някои нерешени проблеми в личните или професионалните ви взаимоотношения. Разговорите няма да бъдат особено лесни и приятни, но може би във ваша полза ще бъде,  ако обсъждате проблемите, вместо да ги избягвате с надеждата, че ще се разрешат от само себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През януари събитията ще ви предизвикат да усъвършенствате уменията си да общувате с околните. Независимо дали трудната ситуация засяга личния ви живот, или деловите ви взаимоотношения, ще бъдете подтикнати да изразите онова, което мислите и чувствате – нещо, което няма да е лесно за доста представители на знака.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През януари мислите ви ще бъдат заети с намирането на изход от някаква по-трудна ситуация – емоционална или финансова. Бъдете спокойни – ще имате възможност да я разрешите, стига да проявите достатъчно търпение и да сте готови да положите усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През януари едва ли ще се радвате на спокойствието, на което се надявате и от което имате нужда, тъй като ще има по-напрегнати дни и ситуации. Отношенията ви с даден човек може да претърпят внезапен обрат или да възникне конфликт, който ще трябва да разрешите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Лъв

Януари ще бъде месец на истината за много от вас. Това може да означава, че ще трябва да изясните нещо с някого, да направите разкритие или най-накрая да споделите чувства, които досега сте таили в себе си. При всички случаи, ако сте подхранвали някаква илюзия, през този месец ще видите реалността каквато е.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През януари има вероятност да сте малко по-изнервени или да се ядосвате от най-дребното нещо. Макар че в доста ситуации наистина ще сте прави, все пак имайте предвид, че безсмислените спорове и напрежението няма да се отразяват добре и на самите вас, така че се опитайте да се владеете по-добре и да не скачате срещу всеки, който не е съгласен с вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През януари ключовата дума за вас ще бъде „освобождение”. Това означава, че ще има шанс да намерите изход от трудна ситуация в професионалния си живот или да разрешите семеен проблем. За да се случи обаче, ще трябва да вярвате повече в себе си и да осмелите да отстоявате това, което мислите и чувствате, дори това да не е приятно на някого около вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През януари във ваша полза ще бъде, ако не предприемате рискови начинания. И изобщо, следва да мислите малко повече, преди да действате – особено през първата половина на периода. Съществува вероятност да направите нещо под влияние на неоснователни притеснения или подозрения и, съответно – да допуснете грешка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Януари ще бъде доста успешен месец за вас, макар че през първата десетдневка все още ще ви бъде трудно да се разгърнете както искате и да се устремите с пълна сила напред – към нови начинания и проекти. Не съжалявайте и използвайте това време, за да приключите онова, което не сте успели да довършите, а също така и за да си починете хубаво.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Януари за вас може да се окаже месец, изпълнен с доста предизвикателства, ако още от самото му начало тръгнете с високи очаквания и решите, че трябва да свършите всичко онова, което сте замислили. С подобна нагласа най-много да срещнете повече пречки, а и ще станете досадни за околните, които са се отдали на инерцията от празниците.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През януари може и да имате някои проблеми, свързани с недовършени дела в личния или в професионалния ви живот, но това не означава, че месецът ще бъде лош или труден за вас. Напротив – ако си изиграете правилно картите, тоест ако помислите къде сте сгрешили, направите нужните корекции и отстраните излишното, ще извлечете ценни изводи за себе си, а и нищо чудно и да изпитате облекчение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

 Риби

През януари бъдете внимателни на кого помагате и към какво проявявате разбиране, защото има риск някой да се възползва от добротата ви и в крайна сметка вие да се окажете потърпевши. За да не се случи, преди да казвате „да” за каквото и да било, запитайте се дали приемате и се съгласявате, защото наистина имате желание или защото се стараете да угодите на някого – ако е второто, нищо чудно последствията да са за ваша сметка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец януари 2017, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти