Хороскопът за февруари: съдбата ще ви прати знаци

Хороскопът за февруари: съдбата ще ви прати знаци
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец февруари 2018 година. 

Февруари ще бъде силен месец за вас, ако осъзнете, че да осъществите онова, което искате в една или друга област, зависи от вас – от талантите, с които сте надарени, и от труда, който положите.

Свържете ли се с творческата си сила, всичко ще върви чудесно и ще имате попътен вятър.

Възмовно е обаче съдбата да ви прати знаци, че преди да поемете напред, трябва да се освободите от нещо старо – направете го, моментът е чудесен за това.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 28 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През февруари ще ви обхване вдъхновение да започнете нещо ново. При всеки новото начинание ще бъде различно и ще съответства на личните интереси и таланти – може да е танци, спорт или дори собствен бизнес.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През февруари има вероятност да се окажете изправени пред дилема. Основната препоръка към вас е: каквото и да става, не се плашете от промените – те ще бъдат за добро. Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец февруари 2018, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Близнаци

Февруари ще бъде изобилен месец от гледна точка на срещи, социални контакти, споделяне на идеи и дискусии, така че ще имате шанс да използвате и да усъвършенствате комуникативните си умения. Ако работата ви е свързана с контакти и общуване, чудесно – ще бъдете във вихъра си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През февруари много от вас може да намерят решение на проблем, който от известно време не им дава мира, но до това решение може би няма да се стигне лесно и не без да минете през душевни терзания. В началото на месеца ще се люшкате напред-назад, може да ви налегне безпокойство, лошо настроение или да сте объркани.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Лъв

Февруари е ключов месец за вас, защото от събитията и решенията, които вземете, ще се определи кой път ще следвате през цялата година. Ето защо не бързайте, четете знаците, които съдбата ви праща, и ако тези знаци ви показват, че в някаква област е дошъл моментът за по-голяма промяна, съобразете се с тях и помогнете на тази промяна да се случи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Вашият знак остава малко встрани от мащабните промени, които ще търпят други знаци през февруари, но ако пък искате стабилност, новините са чудесни за вас – събитията само ще ви потвърдят, че сте поели в правилната посока.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

В началото на февруари може и да не сте в най-добрата си форма – физическа или душевна. Възможно е да се колебаете какво да направите в някаква ситуация, да се чувствате по-напрегнати или най-малкото да ви е скучно, защото нищо кой знае какво се случва.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Като цяло февруари е благоприятен месец за вас, защото ще получите възможност за израстване – личностно, духовно или професионално. Вие сте в доста добър период, свързан с положителни промени, а февруари е един от месеците, в които е доста вероятно част от тези промени да се осъществят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

През февруари ще имате много енергия, ще търсите начин да я оползотворите – в работа, спорт или други дейности, и ще бъдете много дейни. Изобщо не е препоръчите;лно да стоите със скръстени ръце, защото тогава цялата тази енергия ще се насочи навътре, ще станете неспокойни и дори избухливи, а от това няма изобщо да спечелите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През февруари може да усетите желание или обстоятелствата да ви предизвикат да направите нещо непривично или да излезете извън рамките на установеното. Макар това да ви кара да се чувствате несигурни и дори малко да ви плаши, недейте да се спирате – ще ви се отрази добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Февруари ще бъде важен месец за вас, а за някои представители на знака – дори в някаква степен съдбовен. Как точно съдбата ще се намеси, това е строго индивидуално – може да е чрез среща, неочаквана възможност или смяна на курса, но при всички случаи събитията ще бъдат значими и ще оставят отпечатък върху вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Февруари ще бъде силен месец за вас, ако осъзнете, че да осъществите онова, което искате в една или друга област, зависи от вас – от талантите, с които сте надарени, и от труда, който положите. Свържете ли се с творческата си сила, всичко ще върви чудесно и ще имате попътен вятър.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец февруари 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти