Създадено за eMAG

Хороскоп за Black Friday: как пазарува всяка зодия

emag
Снимка: Emag

Пристрастени ли сте към астрологията? Ставате ли сутрин с треперещи ръце какво ли ви е орисано в хороскопа за деня? Чакате ли звездите да ви обещаят купища чудеса, богатство и нечувани постижения? Вие си ги чакайте, но внимавайте да не изпуснете чудесата, които се случват само веднъж в годината. Едно такова е традиционният Black Friday или както е известна на физиците от Българската академия на покупките - черната петъчна дупка, която засмуква всички цени, сдъвква ги и ги изплюва обратно в миниатюрен размер.

Ако трепетно очаквате сигнал отгоре, за да се втурнете да променяте живота си, ето ви един такъв сигнал – в eMAG тази година Black Friday ще се стовари с пълна сила на 19 ноември директно от Космоса и ще се проведе под мотото „Подготви се за оферти от друго измерение“. И честно казано, не е зле да сте подготвени. Защото никой не знае какво идва от другите измерения – можем само да подозираме и да гадаем, както и да се осланяме на добрите стари звезди.

За да се ориентирате по-правилно, ето ви и специалния Black Friday хороскоп, с който е задължително да се съобразите този петък.

ОВЕН

Zodii
Снимка: Istock

Виждали ли сте овни? Сигурно не сте, защото те не пият био капучино в хипстърските кафенета на Оборище, така че обясняваме - овенът е мъжката разярена овца, която е много инатлива и държи да си блъска главата и да търчи непрекъснато нагоре-надолу. Ако астрологично сте именно такава разярена овца и не можете да стоите пет минути на едно място, звездите ви отреждат велоергометър Kondition BMG-4300 на Black Friday цена от 144,99 лв. Слагате го в хола, качвате се отгоре и започвате да тичате, тичате, тичате... Схващате идеята. Ако мотивацията ви куца, представете си, че сте на огромна, тучна ливада и пред вас има стена, която искате да разбиете с рогата си. Айде, сега, качете се на този велоергометър и приятно тичане. Ще се видим другата неделя.

ТЕЛЕЦ

Zodii
Снимка: Istock

Какво обичат Телците? Да ядат, да пият, да спят и тия три неща. Мързеливото и бавно съществуване е измислено от Телците за Телците и е направо невероятно, че те са толкова близко до ненормалните свръхактивни Овни. Със звездите обаче няма какво да спорим – щом са казали, че Телците ще са тук, значи ще са тук. Алоо, чувате ли, за вас говорим? Ето, те отново спят, сякаш нищо в тоя живот не се отнася до тях. Как, според вас, се събужда от сън един Телец? Отговорът е – никой не знае, защото никой не е успявал да събуди спящ Телец. И все пак, имаме нещо и за тях в хороскопа - кафеавтомат De'Longhi Magnifica на Black Friday цена от 449,99 лв. Само го пускате и оставяте ароматът на кафе да достигне сам до чувствителните ноздри на Телеца, а вие се криете зад вратата, че току-що събудените говеда... пардон, Телци, са малко нервни. Да не ви стъпчат, не че нещо.

БЛИЗНАЦИ

Zodii
Снимка: Istock

Значи, след говоренето по телефон знаете ли кое е най-любимо на Близнаците? Говоренето по два телефона. Даже, ако можеше да имат по един телефон и на краката, и с тях щяха да говорят. Да се чуди човек как успяват да изрекат толкова много думи за едно денонощие. Съдбата обаче е на тяхна страна, а тази седмица Меркурий е в съзвездието Samsung и специално за тях ще донесе смартфон Samsung Galaxy A52s, 128GB, 6GB RAM, 5G, Awesome Violet на Black Friday цена 555,99 лв. Не се бутайте, де, ще има за всички!! Ейй, аман, тука стана като годишната среща на зодия Близнаци. МОЛЯ, НЕ ГОВОРЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО!!

РАК

Zodii
Снимка: Istock

Раците, милите, само като чуят Black Friday и започват да плачат, защото думата Black  им навява тъга. Не плачете, то е за хубаво, за хубаво е! С какво можете спешно да зарадвате един ридаещ Рак? С нещо, което ще го накара да си стои вкъщи, да си кротува в някой ъгъл и кротко да си пийва от чашата. Black Friday идва с неустоима оферта за Раците -  комплект от 2 електрически четки за зъби Philips Sonicare EasyClean HX6511/35, със звукова технология, до 31000 движения на четката/мин, на Black Friday цена 69,99 лв. Взимате си четката, сядате си в банята, пускате си тъжна музика и си миете зъби до откат. Само не пийте от водата за уста!!

ЛЪВ

Zodii
Снимка: Istock

Кое е най-любимото нещо на Лъвовете? Да се оглеждат в огледалото и другите да гледат тях, даже ако може двете едновременно. Абе, не е лесно да си Лъв и постоянно да се суетиш около себе си, но това не им го казвайте. Ако трябва да зарадвате някой Лъв на Black Friday, звездите сочат само и единствено към кожени спортни обувки Puma, модел Kaia с грайфер, черни, на Black Friday цена от 59,99 лв. Взимате ги, подарявате им ги и после единственото, което трябва да правите, е да ахкате и охкате колко им отиват, че за тях са създадени, че по-красиви на света от тях няма и така нататък. Не се отпускайте! На първия час може да ви пресъхне устата от комплименти, но не се предавайте.

ДЕВА

Zodii
Снимка: Istock

Къде са Девите в този час? Разбира се, че на балкона или в кухнята – или простират, или мият чинии. Това да си Дева е пълно домакинско наказание – както и да го сучеш и дърпаш, съдбата ти е отредила да си чистофайникът на зодиака и това е положението. Затова, Деви, свалете само за малко домакинските ръкавици и се хвърляйте на пералня Samsung WW70T4540TE/LE, на Black Friday цена 449,99 лв. Изпълнихте се с щастие, нали? Така си и знаехме... Така, както вие се радвате на еда пералня, никой друг не умее. Ще ѝ оплетете кувьорче, ще си я почиствате, ще стоите пред нея, докато центрофугира и ще ѝ пишете стихове. Ще ѝ направите християнско кръщене. И ще се оперете най-накрая както винаги сте си мечтали – до ослепителна белота. Блазе ви! Я пробвайте Лъв да зарадвате с пералня...

ВЕЗНИ

Zodii
Снимка: Istock

Цялата нерешителност на зодиака е събрана във Везните и всеки ден животът им е изпълнен с предизвикателства. С маратонки или с обувки? С кола или с автобус? Спагети или пица? Направо е невероятно, че въобще стигат до някакви решения в рамките на един живот. Понякога и на Везните им писва от тях самите си и имат нужда да си пуснат музика и да забравят за това колко неспособни са да вземат елементарно решение. За тях Black Friday идва с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i, Ceramic White, на Black Friday цена от 85,99 лв. Разбира се, те са много красиви, защото Везните са естети и грозотии не понасят. Взимате тия слушалки, набучвате ги в ушите и спирате да чувате досадните си вътрешни гласове.

СКОРПИОН

Zodii
Снимка: Istock

Малко е страшно да пишеш за Скорпионите, защото ако случайно ги обидиш, ще изскочат иззад дивана и ще те отровят. Затова – само хубави неща за тях. Особено за жените. Те са красиви, сексапилни и малко... така... абе, привързват се към хората повече от нормалното. И често изпадат в една скорпионска еуфория, в която другите хора могат да се задушат, но пък колко са страстни само! Затова и Black Friday офертата за тях е категорична - парфюмна вода за жени Calvin Klein Euphoria, 100 мл., на Black Friday цена 55,99 лв. Пръскате се така, както вие си знаете – обилно, като в баня, и хората сами припадат около вас. Няма нужда да ги жилите!

СТРЕЛЕЦ

Zodii
Снимка: Istock

Горките Стрелци, те най-много пострадаха в последните две години, защото спряха да пътуват така, както си обичат – непрекъснато и по много. Стоят тъжно в един ъгъл и се тъпчат с храна, наричайки това „емоционално хранене“, въпреки че каква е тази емоция, която те кара да погълнеш две тави с мусака наведнъж? Няма значение, за друго сме тук. Звездите са милостиви и тази седмица спускат към нещастните Стрелци огромен телевизор LG 55UP75003LF, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, на Black Friday цена от 699,99 лв. Няма Стрелец, който да не изпадне във възторг от този подарък, защото това ще е новото им място вкъщи – пред телевизора, с широко отворени очи, и абонирани за канала за пътешествия. Не ги търсете за Нова година, само им подайте купа с руска салата и фъстъци и ги оставете насаме с мечтите им за Мексико, Танганайка и Албания.

КОЗИРОГ

Zodii
Снимка: Istock

Докато всички се вълнуват какво ще ударят за Черния петък, подскачат, ровят по сайтовете и нямат търпение, Козирозите хладнокръвно стоят зад бюрото си, правят таблица в Ексел и сравняват колко часове труд отива, ако чистиш сам вкъщи, и колко печелиш, ако използваш робот-прахосмукачка. Изчисленията безапелационно показват, че роботът-прахосмукачка пести много време и нерви, затова Козирогът (след като прави двойна проверка на сметките) затваря лаптопа, отваря eMAG и си поръчва робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV, ReactiveAI, навигация LiDAR, 5200 mAH, автономия 3 часа, мoп, WiFi, черен, на Black Friday цена от 799,99 лв. После го пуска да чисти, а той самият се залавя с друга таблица в Ексел, защото Екселът е това за Козирога, което е сексът за другите зодии.

ВОДОЛЕЙ

Zodii
Снимка: Istock

Няма по-отнесено от земните въпроси същество от Водолея! То самото е от друго измерение, само дето не знае от кое. Но това не е проблем, защото на Водолея не му пука – той си има интереси и хобита и те не включват отношенията с други представители на хомо сапиенс. Затова пък отношенията му с компютъра са почти любовни. Това е и причината боговете, звездите и космическия заряд този Черен петък да донесат на Водолеите лаптоп Gaming Acer Nitro 5 AN515-55, Intel® Core™ i5-10300H, 15.6", Full HD, RAM 8GB, 512GB SSD, RTX™ 3050 4GB, No OS, черен, на Black Friday цена 1299,99 лв. След това всички Водолеи се включват в мрежа и изкарват следващите 50 години във видео игри – ето какво било Ерата на Водолея, а ние толкова се чудим...

РИБИ

Zodii
Снимка: Istock

Има ли по-многострадално същество от Рибата? Нещастните хора вечно са в някакви филми, вечно са онеправдани и вечно някой нещо им е направил. Не е лесно да си Риба в този днешен свят и който и представител на тази зодия да питате ще ви каже, че би искал да си живее в собствен, романтичен свят. Това, разбира се, няма как да стане, но не е невъзможно Рибите да си построят вкъщи своя версия на света. Black Friday тази година им отрежда LEGO® City Police Мобилен команден център 60139, 374 части, на Black Friday цена от 39,99 лв. Затварят се вкъщи, взимат си Легото и си построяват полицейски команден център, арестуващ всеки, който ги обижда. Най-строг затвор за тях! И най-накрая някаква справедливост и за чувствителните шарани... пардон, Риби.

Разбира се, съвършено възможно е да комбинирате посланията на хороскопа, водейки се по асцендента и зодията – например Лъв и Рак, или Водолей и Скорпион,      или пък да стреляте в някоя от другите над 1 500 000 броя продукти, които eMAG са подготвили за този Черен петък.

И накрая – имайте предвид, че когато кликате на линковете към Black Friday по-горе, ще видите актуалните им цени за периода преди кампанията. По-ниските Black Friday цени ще са видни и актуални от 19.11.2021 г., след началото на кампанията, до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

Не чакайте последния момент, а взимайте това, което ви е харесало на момента, защото количествата са ограничени и се изчерпват бързо. еMAG съветват всички желаещи да се възползват от офертите да си инсталират приложението и да активират известията, за да разберете кога започва Black Friday 2021, както и да направят още сега списък с любимите продукти и да запазят данните на картата за плащане. Запазете предварително и любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Ще можете да посочвате сред 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи), както и шоурумите на компанията в София (в Serdika Center и Paradise Center) и в Пловдив - в Mall Plovdiv, който отваря ден преди началото на кампанията.

За да може Black Friday да се превърне в уникално по рода си събитие са направени сериозни инвестиции – за разширяване на складовете например, които в момента са с обща площ от 250 000 кв. м. - колкото 35 футболни игрища. 4,5 милиона евро са вложени в технологии, от които 2,3 милиона за закупуване на нови сървъри. Осигурен е и допълнителен персонал за складовете и зоната за обслужване на клиенти, така че всички ние да имаме един звезден и вълнуващ Черен петък.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти