Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023

двойка любов свети валентин
Снимка: iStock

Настроени сте на романтична вълна? Нормално е, все пак най-романтичният ден от годината е утре и какъв по-добър начин да се подготвиш за него, от това да прочетеш нашия специален хороскоп за Свети Валентин!

Независимо дали си обвързана, все още очакваш голямата любов или се чудиш дали изобщо да отбележиш празника, трябва да запомниш, че на Свети Валентин не празнуваме само пеперудите в стомаха и любовните тръпки, а и онази обич, която всички имаме в животите си - към семейството, приятелите и шоколада, разбира се.

Без значение какъв е любовният ти статус на 14-ти февруари - винаги има какво да празнуваш!

Самият Свети Валентин няма нищо общо с астрологията, но датата 14-ти февруари се намира в сезона на Водолея. Въздушният знак ни подтиква да бъдем по-освободени. Луната пък е в знака на Стрелеца, което ни прави спонтанни и засилва желанието ни за приключения. Венера, планетата на любовта, е в една позиция с фантазьора Нептун, което е равносилно на същинска епична любовна приказка. Цялата тази съвкупност от небесни позиции прави 14-ти февруари идеален ден за романтика, любов и оптимизъм!

Ето и какво може да очаква всяка зодия от Свети Валентин:

Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти