Годишен Хороскоп 2018: Везни

Годишен Хороскоп 2018: Везни
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

2018 година ще бъде много продуктивна за вас, а сътвореното ще ви помогне да стъпите на здрава основа, върху която ще успявате да надграждате през следващите години. Независимо дали създавате у себе си личностни качества и работни умения, дали създавате дом и семейство или следвате професионалния си път, навсякъде където влагате усилия, ще се радвате и на най-големи резултати. Ключовата дума за вас ще бъде „сигурност“, така че каквото и да правите, ще се стремите именно към нещо стабилно и трайно – и в личен, и в служебен план.

Важно е обаче да осъзнаете, че колкото повече вярвате в себе си, търсите своето място в света и правите това, за което ви бива, толкова по-здраво би било усещането ви за сигурност. Ако търсите безопасността в нещо външно и се вкопчите в него, вероятността някой да ви издърпа килимчето под краката е голяма или просто ще се обречете на застой и няма да вървите напред. През 2018-а не съдбата ще ви поднесе някои от предизвикателствата, а те ще възникват заради вашата склонност да се колебаете и да отлагате разрешаването на наболели лични и служебни проблеми. Може да сте раздвоени между собствените си желания, от една страна, и дълга към партньор/партньорка, семейство или родител – от друга.

През следващите месеци едва ли ще даде резултат стратегията на отлагане и умението ви да лавирате, само и само всички да са доволни – ако продължавате в същия дух, обстоятелствата все повече ще ви притискат, ще трябва да се изправите срещу проблемите и да намирате адекватни решения. Вероятно ще се наложи да направите труден избор и последователно да изпълнявате взетото решение, дори това да не се харесва на някой друг или на самите вас.

Какво да очакват Везните през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти