Годишен Хороскоп 2018: Телец

Годишен Хороскоп 2018: Телец
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

2018 година ще бъде много успешна за вас, а за някои – и доста вълнуваща. Вие сте хора, които се отличавате със завидната способност да работите дълго и упорито, за да постигнете нещо трайно. През тази година вашето постоянство най-накрая ще бъде възнаградено – качества и способности, които сте развивали през изминалите години, ще започнат да ви носят дивиденти и конкретни резултати, благодарение на които ще повишите качеството на живота си. Продължавайте да се усъвършенствате, бъдете все по-добри в онова, което правите, доказвайте, че сте способни да се справяте, дори когато срещате препятствия – с тази нагласа ще постигате успехи. Има голяма вероятност нещо, което много искате, да се осъществи – какво е то зависи от индивидуалната мисия, която всеки човек има, но при всички случаи ще бъде нещо важно.

При някои ще бъде раждане на дете, при други – творческа изява, при трети – професионален успех: зависи от това какви са стремежите ви и какво искате да оставите след себе си. Успоредно с това обаче е възможно някои от вас да усетите порив да смените изцяло курса в дадена житейска област, да намерите ново призвание или нова сцена за изява. При родените през април тази тенденция ще бъде най-силна – те все повече ще усещат необходимостта от промяна. При някои от вас промяната може да дойде напълно изненадващо и да ви свари неподготвени.

В този случай ще трябва да преодолеете неувереността и, макар да не сте сигурни какво ви очаква в бъдеще, ще трябва да се доверите на съдбата и да гледате напред. За родените през май промените ще се случат по-нататък, през следващите години, но не е изключено още сега у вас да се появи усещането, че нещо важно предстои. През 2018 година се опитвайте да не се вкопчвате във вещи или в хора, които си отиват от вас. Преодолейте страховете си, че бихте страдали заради загубата, а си помислете, че така ще освободите място за нещо по-ценно или за някой по-значим човек.

Какво да очакват Телците през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти