Годишен Хороскоп 2018: Стрелец

ф
Снимка: Instagram

Йоана Йорданова

През 2018 година астрологичните влияния ще бъдат доста по-благосклонни към вас в сравнение с предходните две години. Няма да срещате непреодолими препятствия по пътя си, така че в крайна сметка какво ще постигнете зависи най-вече от вас самите. Липсата на предизвикателства обаче може да има и негативна страна, тъй като някои ще се изкушат да търсят лесното и в крайна сметка да не постигнат кой знае колко голям прогрес.

Разбира се, нормално е да изпитвате желание да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, когато някои проблеми са вече зад гърба ви, но искате ли да осъществите нещо – най-вече в професионален план – не трябва да губите фокус и да престанете да полагате усилия. Не се разпростирайте по много посоки и не прекалявайте с големите очаквания, защото, ако постъпвате така, Вселената много бързо може да ви свали на земята и да ви напомни, че една идея може да е чудесна, когато е в главата ви, но на практика тя може да се реализира само с много труд.

Това не значи да се отказвате от идеите си, ако смятате, че са добри, а да докажете, че са реалистични и наистина притежавате способността да ги осъществите. Доза прагматизъм и реализъм ще ви бъдат доста необходими през тази година, тъй като по всяка вероятност ще трябва да обърнете внимание на материалната страна на живота – най-вече на работата и на финансите си. 2018 се явява в някаква степен заключителна за вас, така че не се учудвайте, ако оставите нещо в миналото – то вече няма да ви е нужно. Последните два месеца от годината са особено благоприятни – ще ви обземе небивал ентусиазъм и незабавно ще започнете нещо ново и вълнуващо.

Какво да очакват Стрелците през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент