Годишен Хороскоп 2018: Скорпион

Годишен Хороскоп 2018: Скорпион
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

2018 ще бъде благодатна година за вас, тъй като ще се открие възможност да излезете от зоната на познатото и да обогатите знанията и опита си. Тенденцията при вас ще бъде към разширяване и подобрение. Но за да успеете да се възползвате от позитивните астрологични влияния, трябва да се опирате на тази част от себе си, която ви тласка към приключения, също и да търсите нови възможности – отвъд онова, което вече сте постигнали, което знаете или което умеете.

И най-вече отвъд онова, с което сте свикнали. Една от най-големите възможности, които ще ви бъдат предоставени през тази година, е тази да изследвате по-задълбочено себе си и да разберете кои са онези сили – вътрешни или външни, които ви дърпат назад и ви пречат да постигнете желаното. Става въпрос за страхове, за негативен минал опит, за слабости, за привързаност към хора и обстоятелства. През тази година всяка една вътрешна промяна би могла да доведе до подобрение на външните обстоятелства, така че бъдете искрени със себе си и имайте смелост да се откопчите от влиянията, които ви спират, за да продължите напред. Годината е особено благоприятна за учене, за пътуване зад граница, както и за личностно усъвършенстване.

Освен това много от вас ще усетите прилив на позитивизъм, от който имате особено голяма нужда, за да си повярвате, да успеете да реализирате целите и да сбъднете желанията си. Всъщност, въображението ще бъде едно от най-силните ви оръжия през тази година, така че по-често го използвайте – както в работата си, така и като планирате какво искате да осъществите във всяка една област. Другият ви помощник ще бъде вашата интуиция. Ако й се доверявате, тя ще ви води и ще ви помага да разчитате знаците, за да намерите правилната за вас посока – нещо, което без съмнение ще се случи през 2018 година.

Какво да очакват Скорпионите през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти