Годишен Хороскоп 2018: Риби

Годишен Хороскоп 2018: Риби
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

2018 година ще бъде много благодатна за вас, тъй като пред вас ще се открият нови възможности – да пътувате, да учите нови неща, да се развивате. Изпълнените с повече предизвикателства астрологични влияния от миналата година ще останат зад гърба ви, така че няма да се изправяте пред външни пречки и всичко ще зависи от вас самите. Бихте могли да постигнете много през тази година, но, за да се случи, може би ще трябва да се концентрирате и да се организирате по-добре от обикновено.

Чудесно ще е, ако се чувствате на мястото си в началото на годината – през следващите месеци ще затвърдявате постигнатото, ще се радвате и на стабилност, и на растеж. Ако не сте удовлетворени, ще имате шанс да промените положението си към по-добро, но в този случай следва да имате предвид, че вие трябва да направите промяната – да решите в каква посока да бъде тя и да предприемете конкретни стъпки. Едва ли ще доведе до успех да се носите по течението с надеждата, че благоприятните възможности ще дойдат от нищото, или да чакате някой да ви донесе желаното на тепсия.

„Господ дава, но в кошара не вкарва“ – нека тази поговорка ви напомня за благоприятните възможности, които ви дава Вселената през тази година, но и за това, че от вас зависи да ги забележите и да се възползвате от тях. Най-добрият начин да избегнете състоянието на пасивност е още от първите дни на годината да си поставите някаква дългосрочна цел, която искате да реализирате, и по-нататък през годината да отчитате какъв прогрес сте постигнали. През 2018 г. бихте могли лесно да преодолеете емоционална привързаност или да се откажете от вреден навик.

Какво да очакват Рибите през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти