Годишен Хороскоп 2018: Рак

ф
Снимка: Instagram

Йоана Йорданова

През 2018 година очаквайте позитивни преживявания, но е възможно и да се изправите пред някои предизвикателства. Ще имате чудесната възможност да се освободите от неща, които вече не ви вършат работа, но сте били привързани към тях или просто сте се страхували да ги оставите. Може също да излекувате стари рани, да простите на човек, който ви е наранил, да се изчистите от гняв и обида. Някои от вас ще усетят желание да се занимават с духовни практики или да потърсят алтернативно лечение. Всъщност, връзката с духовното ще бъде много силна, ще ви дари с изострена интуиция и ще ви помага да се справяте с някои предизвикателства.

А тези предизвикателства през 2018-а ще бъдат най-вече в сферата на взаимоотношенията. Може да става въпрос за някои трудности в контактите ви с партньора/партньорката, с родител или дете, дори с началник – при всекиго проблемът може да е с различен човек, но при всички случаи ще трябва да му обърнете внимание и да положите усилия, за да го разрешите. Ето защо „компромис“ ще бъде ключова дума за вас през тази година, но имайте предвид, че това не значи компромис на всяка цена. Ще търсите златната среда между собствените си желания и това, което другият човек изисква от вас. И ще трябва да намирате взаимноизгодно решение – ще бъде трудно, но не и невъзможно.

Една от важните ви задачи през 2018 година е да разберете, че когато има проблем, не е нужно да очаквате някой друг да се погрижи за уреждането му. Ще трябва да се стегнете, да оставите емоциите настрана и да разберете какво бихте могли да направите, за да решите проблема. Не се нагърбвайте с отговорности, които не са ваши, но недейте и да очаквате много-много, че другите ще се грижат за вас – ако оставите хората да вършат своите си задачи и се грижите за себе си, не само че ще се справите успешно с всичко, което застане на пътя ви, но и ще разберете, че сте способни да направите повече, отколкото сте си мислели.

Какво да очакват Раците през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кое е вашето сутрешно "гориво"?

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент