Годишен Хороскоп 2018: Овен

Годишен Хороскоп 2018: Овен
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

През 2018 година ще имате доста работа и отговорности – както в личен, така и в професионален план. Може да искате да правите нещо, но в крайна сметка да сте принудени да вършите друго – заради близките си или защото някой го изисква от вас. На моменти ще ви се струва, че всичко се случва твърде бавно и влагате повече усилия, но това не бива да ви отказва – бъдете упорити и постоянни. Ако се концентрирате и вложите огромната си енергия в нещо конкретно, ще постигнете трайни резултати.

Най-големият урок, който вероятно ще научите през тази година, е как да проявявате търпение. Макар че подобно умение не се усвоява лесно, особено от напористи и доста припрени личности каквито сте вие, след време ще разберете, че всичко е било за добро, а забавянето е било предпазна мярка на Вселената, за да не вършите нищо прибързано. Препоръката да мислите малко повече, преди да действате, и да не пришпорвате хората около себе си ще е валидна най-вече за месеците юли и август – тогава импулсивността ви може да създаде доста проблеми.

Онези представители на знака, които все пак не сте успели да реализирате някаква своя идея или да поемете по нова посока през 2017-а, все още ще имате шанса да го направите – най-вече през първото тримесечие на 2018 година или в самия й край – през ноември-декември. През тази година може да прекъснете отношения с хора, които не ви разбират, да намерите нови приятели или да откриете някаква кауза, на която да се посветите. Направете нещо в името на общото благо – ще се почувствате полезни и ще получите признание. През последното тримесечие на годината ще се открият чудесни възможности да пътувате и да видите места, които досега не сте посещавали.

Какво да очакват Овните през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти