Годишен Хороскоп 2018: Дева

Годишен Хороскоп 2018: Дева
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Вашият знак ще бъде един от най-привилегированите през 2018 година – хем ще усетите свеж полъх на нещо ново и вълнуващо, хем ще се радвате на стабилност, постигната благодарение на предишните ви усилия. Енергиите на новото и на старото при вас ще бъдат в хармония, което означава, че бихте могли да осъществите някаква своя идея или да поемете по нова посока, като същевременно останете здраво стъпили на земята.

Подобни благоприятни периоди не се случват често, така че не си губете времето в бездействие и правете конкретни стъпки, за да постигнете някоя своя мечта. Тази препоръка важи с пълна сила за родените през първите 2-3 дни на знака, но дори да не сте сред най-големите щастливци, годината ще бъде много успешна за вас и няма да срещате сериозни пречки при реализирането на намеренията си. Най-големите успехи при вас през тази година ще бъдат в професионален план, като има голяма вероятност това да се отрази позитивно на финансите ви. При някои обаче положителните влияния ще засегнат също личния живот и е възможно да се сбъдне ваше съкровено желание – например, да сключите брак или да имате дете.

Усилията, които сте полагали през изминалите години в една или друга сфера, ще дадат плодове и ще усетите реалните резултати от добре свършената работа. Много представители на знака ще застанете в светлината на прожекторите и ще се изявявате по неповторим начин – ще покажете някаква своя дарба, талант или умение. Други ще започнете да градите нещо значимо за вас – това ще продължи да се развива и през следващите години. Ако досега сте имали колебания или сте се лутали по коя посока да поемете, през 2018-а ще се сблъскате с реалността и ще се очертаят рамките на бъдещето ви развитие. Тази тенденция ще продължи и през 2019 година, така че вървете уверено по пътя си – ще имате достатъчно време да съградите нещо трайно. Годината е благоприятна за пътувания и за учене.

Какво да очакват Девите през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти