Пазете се от конфликти и разочарования: ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 г.

От астрологията разбираме повече за себе си, както и защо действаме по определен начин или се разбираме с някои хора по-добре от други. Може също така да разберем кога да се отпуснем и кога трябва да сме особено внимателни и предпазливи.

Независимо дали на хоризонта се задават щастливи дни или бурни времена, винаги е добра идея да планирате дейностите си и да не изпускате нервите и емоциите си. За радост, ако знаете кой ще бъде най-нещастният ден за вашата зодия през 2024 г., това може да ви помогне да се подготвите и да не попадате под влияние на негативната енергия.

Предизвикателствата, с които може да се сблъскате в некъсметлийските си дни, могат да варират от неприятности у дома до финансови проблеми, в зависимост от това къде се намират планетите по това време.

Астрологът Брандън Лий разкрива пред Bustle кои са разположенията на планетите, които могат да ви повлияят негативно според зодията през тази година. В галерията разберете кои е вашият опасен ден от 2024 г. и какво (не) трябва да правите тогава:

Ето кой е най-опасният ден за всяка зодия през 2024 г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти