Предстоят две големи астрологични събития през декември, които ще донесат надежда за 2021

земя планета космос
Снимка: Istock

Астрологията не се отнася само до нашите лични зодии, характеристики и хороскопи. Можем да погледнем назад към астрологичните транзити в историята и да ги сравним с настоящата астрология с надеждата да разберем какво се случва.

Следването на астрологични транзити ни помага да правим обосновани избори. Не че планетите ни контролират, те не могат да се използват и за предсказване на бъдещето – вместо това астрологията предлага контекст на нашия опит. Когато разглеждаме астрологичните транзити, все едно получаваме космическа прогноза за времето. Оттам можем да избираме как да продължим напред.

Астро прогнозата през 2020 г. със сигурност беше доста мрачна. През цялата година около Козирог се събират планети, които носят тежки последствия. Козирогът се отнася за структурата, системите и изграждането, а Сатурн, Юпитер и Плутон работят за възстановяването на тези области.

2020 е интензивна и не е лесна за повечето хора – особено тези, които са съпричастни, чувствителни и се грижат за другите. Сърцата ни може да бъдат разбити от несправедливостта, дисбаланса и токсичността на тези времена.

Нормално е да се чувствате така, сякаш няма надежда.

Нормално е да се чувствате изчерпани.

Нормално е да се чувствате объркани.

Но според астрологията има надежда!

Декемврийските астрологични транзити отварят следващата глава от нашата колективна история. Това е едно ново начало, така че през цялата 2021 година и след това има какво да очакваме с нетърпение.

Ето и кои са двете причини да почувстваме положителна промяна през декември и как те ще ни повлияят:

Две мощни астрологични събития, които ще ни донесат нова надежда за 2021-ва

Най-тъмно е преди зазоряване, а според астрологичните транзити, утрото идва през декември 2020. 2021-ва е ново начало, но е нормално да се чувствате съкрушени от настоящата тъмнина. Отделете време да бъдете нежни и търпеливи към себе си. Готвим се за вълнуваща енергия, но дотогава грижата за себе си и състраданието към другите са от съществено значение.

Прочетете какво ви очаква през 2021:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти