Добро съчетание между Венера и Нептун има днес: ден за познание на законите на Вселената

Добро съчетание между Венера и Нептун има днес: ден за познание на законите на Вселената
Снимка: netinfo

Слънцето е в 20-21 градус на Лъва.

Ден за осъзнаване на вътрешната сила, развиване на интуицията и сливане с енергиите на природата. Може да съсредоточите усилията си върху практическите страни на живота.

Възползвайте се от доброто съчетание на Венера (в Рак) и Нептун (в Риби). Времето на красивите илюзии. Увеличава привлекателността и харизмата, предразполага към флиртуване и общуване с противоположния пол и стремежа към духовното.

Носи склонност към идеализиране на любимите. Може да ви обземе мързел (все пак е събота), отпуснатост, желание за шопинг, за храна и секс. Внимавайте с похапването и вкусотийките.

Луната в знак Овен активизира индивидуалното начало. Денят изисква организираност и дисциплина. Избягвайки случайностите, така ще се застраховате от излишни проблеми. Може да ви помогне добре обмисленият план.

Желателно е да избирате добре познатите пътища и методи на действия. Неуместна е всяка слабост и прекомерна сантименталност. Ден за контакти с природата, разходки, пътувания.

Снимка: netinfo

Препоръчителни са физически натоварвания. Да се засили контролът върху поведението ни, да не се вика и крещи. Уязвима е главата, очите също. Всичко, което предприемете и е полезно за тях, се увеличава двойно ползата. В елементите на вашето облекло може да присъства нещо червено. Може да проветрявате на въздух дрехи, завивки.

Добро време за гладуване.

Добре е да се въздържате от животинска храна, алкохол.

20-ти лунен ден (продължава до 23:13ч) е ден за духовно преображение и израстване, за познание на законите на Вселената.

Време за небесни знамения и постигане на духовни ценности – прозрение, достигане до свободата, откриване на духовното. Да се стигне до ново ниво на духовно развитие – това е целта на днешният ден.

Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни.

Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот. Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден гордост, високомерие и придирчивост.

Снимка: netinfo

Удачен ден за практикуване на осъзнато сънуване. Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, нож могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Общуване - Един от дните, когато можете да почувствате цялата прелест на човешкото общуване. Хората са открити към комуникация. Намерете си компания от съмишленици. Общуването с тях може да ви открие истината за много неща. Само не започвайте да изяснявате отношения. Зачатие на дете може да се планира, само ако във вашите отношения няма лъжи и лицемерие. В противен случай съдбата на детето може да се окаже плачевна.

Да се подстригват косите не е желателно. Може да възникне отвращение към живота.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти