Дневен хороскоп за сряда, 20 март

жена пролет
Снимка: Istock

Добро утро, момичета!

Нека започнем деня с вдъхновяваща мисъл:

Винаги, когато отвръщаш на омразата с любов, ти обезсилваш омразата.

А ако се чудите какво ви очаква днес, можете да разберете от нашия специален дневен хороскоп!

Овен
Ако днес решите да се откажете от нещо, имайте предвид, че решението ви ще има дългосрочни, не и доживотни последствия. А и няма да успеете да върнете миналото. Така че не предприемайте важни действия, освен ако не сте убедени, че сте на прав път. Отношенията ви с околните ще са напрегнати.

Телец
Във всичко, което правите днес, бъдете умерени – и в реакциите, и в поведението си, дори в харченето на пари и в забавленията. Ако прекалите с нещо, резултатът няма да бъде във ваша полза, а нищо чудно и да има по-сериозни последствия. Стойте си кротко и не правете резки движения.

жена пролет
Снимка: Istock

Близнаци
Днес хората около вас ще са силно емоционални, така че може да реагират по-остро, ако се опитате да ги поучавате. Дори да сте убедени, че сте прави, не натрапвайте мнението си – така ще си спестите излишни проблеми. Ако някой има нужда от съвет или подкрепа, ще ви потърси.

Рак
Днес няма смисъл да се опитвате да контролирате събитията, а още по-малко хората край себе си. Денят ще е успешен за вас, но като че ли резултатите ви ще се дължат на добро стечение на обстоятелствата, а няма да са плод на усилена работа. Така че се отпуснете и не пришпорвайте никого и нищо.

Лъв
Ако днес получите предложение да свършите нещо допълнително, не отказвайте – парите ще ви дойдат добре. Балансът между приходите и разходите ще е предпоставка за доброто ви материално положение, така че го поддържайте и не харчете пари за щяло и нещяло. Някои от вас ще обмисляте да се отправите на екскурзия в бъдеще.

жена цветя пролет
Снимка: Istock

Дева
Днес ще има добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнете с чара и с външния си вид, други – с артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в определена област. Което и да е вашето тайно оръжие, не го крийте, а го използвайте.

Везни
Днес не отлагайте да довършите задачи и проекти, които вече сте започнали да изпълнявате, особено ако остава съвсем малко до финала. Ще сте работоспособни и ще останете доволни от резултата. Ако отношенията ви с някой колега са обтегнати, напрежението помежду ви може да се повиши. Внимавайте, защото от нерви може да ви заболи глава или да си причините друг дискомфорт.

Скорпион
Очертава се днешният ден да е доста благоприятен за вас. С каквото и да ви занимават околните, има шанс да избегнете бурята, ако останете спокойни и се съсредоточите върху собствените си дела. Ще ви се отрази добре, ако прекарате по-дълго време с деца или намерите начин да се позабавлявате.

жена цветя пролет
Снимка: Istock

Стрелец
Днешният ден ще е чудесен за социалния ви живот – може да ви поканят на интересно събитие или да се видите с приятел. Вашата позитивна нагласа ще действа добре на околните и те ще се чувстват чудесно в компанията ви. Може да се наложи да дадете съвет на приятел, който е попаднал в трудна ситуация.

Козирог
Днес няма да е полезно да се напрягате прекалено или да пробвате да правите няколко неща едновременно – дори да се опитате, едва ли ще свършите кой знае колко работа. Възможни са неочаквани обрати, върху които няма да успеете да установите особено добър контрол. Не започвайте нищо ново през днешния ден.

жена цветя пролет
Снимка: Istock

Водолей
Днес ще имате успех в професионалните дела, особено ако постиженията ви зависят от вас и от усилията ви, а не от съдействието на други хора. Денят ще е благоприятен и във финансово отношение. Не използвайте влиянието си, за да получите нещо, защото постъпката ви няма да бъде с благотворни последствия.

Риби
Днес ще виждате по-ясно истината за дадена ситуация вкъщи или в службата и трудно ще се поддавате на заблуди. Анализирайте внимателно информацията, която ще получите – благодарение на нея ще преценявате по-добре фактите и ще взимате по-правилни решения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти