Дневен хороскоп за сряда, 13 февруари

жена сутрин закуска уют зима
Снимка: Thinkstock

Добро утро, момичета!

Нека започнем деня с вдъхновяваща мисъл:

Винаги, когато отвръщаш на омразата с любов, ти обезсилваш омразата.

А ако се чудите какво ви очаква днес, можете да разберете от нашия специален дневен хороскоп!

Овен
Днес лесно ще постигате успехи в работата, защото ще имате много енергия, а и нагласата ви ще е особено оптимистична. Денят е изключително подходящ за финансови и за свързани с бизнес дела – положете малко повече усилия и ще видите, че ще бъдете възнаградени.

Телец
Истинска загуба на време ще е днес да стоите на едно място и да чакате някой да благоволи да ви даде онова, което искате. Ако имате някакви желания, отидете при въпросния човек и ги споделете. Дори да ви откаже, поне ще бъдете наясно на какво реално може да разчитате. Ще постигнете повече в днешния ден, ако проявите повече кураж – там, където е необходимо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breakfast View Yummy😋 via @cyberfashioninspiration by @hkjetsetter #breakfast

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Близнаци
Днес ще проявявате чувството си за хумор и, каквото и да се случва, едва ли някой или нещо ще успее да развали доброто ви настроение. Няма да е уместно да се впускате в нови инициативи или да изпълнявате важни задачи – оставете ги за утре, а, в случай че не търпят отлагане – поне за късния следобед. Вечерта ще прекарате в приятна компания.

Рак
Днес не бързайте – повече наблюдавайте, по-малко действайте. Ако имате усещане, че трябва да поемете по нова посока, най-вероятно сте прави, но планирайте да направите първите стъпки в четвъртък. Ако нечие поведение не ви допада, опитайте се да погледнете на ситуацията от гледната точка на въпросния човек – така няма да трупате излишно огорчение.

Лъв
Днес преди обед може и да не сте толкова активни, затова оставете важните задачи за по-късно или дори за утре. Дори да сте по-напористи, ще ударите на камък и пак нищо няма да постигнете. Вечерта настроението ви ще е добро и вероятно всичко ще се получава доста по-лесно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday❤️ via @cyberfashioninspiration by @polinchik #morning

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Дева
Днес може да направите нещо, за да се усъвършенствате в някаква област. Сега е моментът да се запишете на спорт, да посетите семинар или да си купите някаква книга за духовно развитие. В служебно отношение за вас денят ще е доста продуктивен.

Везни
Най-добре ще е днес да довършите докрай онова, което сте започнали, и да не отлагате нищо за следващите дни. Колкото и да не ви се мисли за работа, уместно ще е да приключите със старите ангажименти, за да не се претоварите после. Ще се вълнувате от финансови въпроси.

Скорпион
Днес ще сте доста активни и ще имате енергия да се заемете с много неща. Ако все пак ви липсва мотивация и нищо не ви вълнува в работата и във всекидневието, поставете пред себе си нова цел – например да спортувате всеки ден или да изучавате нещо. Не подценявайте дребните промени, защото точно сега те може да ви тласнат към по-сериозна промяна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winter Vibes❄️ via @genta_s_inspo by @the_essentialist_ #winter

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Стрелец
Днес ще сте ентусиазирани от някаква идея или от цел, която преследвате. Ще вярвате достатъчно в себе си и в собствените си сили – това е чудесна предпоставка за успех. Ще си спестите някои грижи, ако спазвате ангажиментите си и не оставяте днешната работа за утре.

Козирог
Днес може да видите резултатите от усилия, които сте положили в миналото. Въпроси от служебен или финансов характер ще се разрешат във ваша полза, без да полагате кой знае какъв труд. Ако все пак срещнете препятствие, не се обезкуражавайте.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris Vibes🇫🇷 via @fashionstylechiclifestyle by @sarasi__ #paris

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Водолей
Днес вашата сила ще е в общуването – лесно ще контактувате с хората, а чувството ви за хумор ще ги забавлява. Използвайте позитивното влияние, за да се видите с приятели или за да си уговорите делова среща с човек, с когото комуникацията по принцип върви по-трудно – днес има шанс да направите пробив.

Риби
Днес ще преливате от енергия и ще имате желание да правите нещо, но, ако работата ви е скучна и монотонна, едва ли ще успеете да се вдъхновите. Не се притеснявайте – все има някаква дейност, която да ви е приятна – хоби, спорт или творческо занимание. Вложете енергията си в нея и си доставете удоволствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти