Дневен хороскоп, петък, 15 март

Дневен хороскоп, петък, 15 март
Снимка: Pexels

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен
Днес внимавайте в какво се забърквате – има риск да се окажете въвлечени в интрига или да станете жертва на недоразумение. Стойте далеч от всякакви тайни и ще си улесните живота. Някои обаче може да узнаете нещо, което досега е било скривано от вас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfect home ? 🤔🏡 Tag your creative friends 👇 Photo art by @jstnptrs #nature

A post shared by Nature (@nature) on

Телец
Днес по-добре не си правете кой знае какви планове, особено дългосрочни – има голяма вероятност в скоро време да се наложи да правите корекции. Възможно е да научите добри новини, свързани с нещо, което сте приели присърце – лична цел или изява.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enchanting blossom night ✨ Hikawa Shrine, Kawagoe, Japan. Photo by @t.hagi_1013 #nature Tag someone you love 🌸

A post shared by Nature (@nature) on

Близнаци
Днес има голяма вероятност да попаднете в плена на собствените си страхове и да решите, че една ситуация е доста по-лоша, отколкото всъщност е. Не мислете прекалено много и не се втурвайте да търсите решение – така само ще затъвате още по-дълбоко в драми. По-добре се успокойте и направете нещо хубаво за себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which is your favourite Milky Way shot? What a set 🌌🤤 Photos by @steffeneisenacher #nature

A post shared by Nature (@nature) on

Рак
Днес има риск да се нагърбите с повече отговорности, отколкото бихте могли да поемете. Щом работата ви е много, може би е по-добре да поговорите с колегите си и да си изясните кой какво ще прави. Ако сте нервни или ядосани, помислете дали сами не си създавате проблемите, като си поставяте прекалено високи изисквания.

Лъв
Днес бъдете по-умерени в действията и в изказванията си и не драматизирайте. Ако не получавате онова, което искате, не се опитвайте да придобивате още и още, а помислете дали да не се откажете от нещо – от напразни надежди, от прекалени очаквания или от изпълнението на някои ангажименти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Italian Dolomites 😍 What a mindblowing @nature scenery! 💫 Photo by @maxrivephotography #nature

A post shared by Nature (@nature) on

Дева
Каквото и да се случва днес, опитайте се да останете спокойни и да не се въвличате емоционално в случващото се. Вашата трезва преценка ще бъде изключително полезна за околните, особено ако става дума за семеен проблем. Ако погледнете ситуацията отстрани, ще разберете защо всички замесени в нея се държат така.

Везни
За вас днешният ден ще е напрегнат – може да бъдете подложени на стрес или да влезете в конфликт с някого. Намерете начин да разпуснете и да се освободите от напрежението – споделянето с приятели или съвместните забавления ще ви се отразят добре.

Скорпион
Много от вас през днешния ден ще бъдете подвластни на емоциите си – ще приемате навътре думите на околните. Не използвайте манипулация, за да получите желаното – ако искате нещо, кажете го директно. Вечерта прекарайте в приятна компания.

Стрелец
Днес някои от вас няма да се сдържите и ще споделите онова, което ви мъчи. И все пак опитайте се да бъдете по-търпеливи и да се поставяте на мястото на другите – на тях вероятно също не им е лесно и си имат своите причини да реагират по определен начин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mystical @nature scenery 😇 Meteora monasteries, Greece. Photo by @minogiannisvalantis #nature

A post shared by Nature (@nature) on

Козирог
Днес бъдете внимателни как разговаряте с хората около себе си, особено ако става дума за ваш близък. Ако се съмнявате за нещо, първо говорете с човека и изяснете въпроса, вместо да обвинявате напразно. Не си правете изводи, преди да се запознаете с всички факти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The colours of @nature 🍁 Japan. Photos by @lifewithelliott #nature

A post shared by Nature (@nature) on

Водолей
Днес войнствената нагласа може да ви вкара в излишни конфликти или да ви подтикне да действате импулсивно, но имайте предвид, че после ще си носите последствията. Изчакайте емоциите да се уталожат и тогава решете как да постъпите – има шанс това да се случи скоро, но трябва да запазите спокойствие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow the amazing green @nature 💚 Vietnam. Photos by @merveceranphoto #nature

A post shared by Nature (@nature) on

Риби
Днес с лекота ще привличате вниманието на околните и, без да настоявате, има шанс лесно да получавате онова, което искате. Не се изолирайте от света – където и да се появите през днешния ден, присъствието ви няма да остане незабелязано, а може и да пофлиртувате. Ако сте обвързани, ще се открие чудесна възможност да изживеете една романтична вечер.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти