Дневен хороскоп, четвъртък, 31 януари

Дневен хороскоп, четвъртък, 31 януари
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен

Днес се старайте правилно да разпределите времето за изпълнение на всекидневните си ангажименти – така и ще постигате целите си, и ще си осигурите достатъчно свободни часове, през които да замислите нова инициатива, която ще очаквате да се развие в бъдеще.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ 今年初のラデュレカフェへ 3月末までの期間限定 新作『クープあまおう』 360度どこから見ても苺 なのが可愛い〜🍓🍓🍓 下の赤い苺柄のクープも チョコレートで出来ていて 全部食べられます 中は苺のババロア、コンフィ、 マスカルポーネのシャンティ とあま〜い(๑˃̵ᴗ˂̵)و イチゴマカロンもありました が大好きなローズマカロン を頂きました😊🍰🌹 . . #laduree #strawberry #strawberrycake #sweets #macarons #rose #teatime #tokyocafe #ginzacafe #ginzasweets #gourmet #ginzagourmet #pink #ラデュレ #ラデュレサロンドテ #ラデュレ銀座 #苺 #いちごスイーツ #あまおう #ローズ #マカロン #紅茶 #東京カフェ #銀座カフェ #銀座 #銀座スイーツ #ラデュレカフェ

A post shared by chocolat ❁*.゚ (@chocolat_rosetea) on

Телец

Още в началото на деня се заемете с реализацията на проект, благодарение на който ще гарантирате стабилността на приходите си. За да подобрите значително положението си в деловата сфера, добре ще е да проявявате любознателност, също и да се подготвите да посрещнете навлизащите новости.

Близнаци

Днес много от вас ще се съсредоточите и ще използвате възможността да приключите с някои свои стари ангажименти, преди да започнете да полагате нови основи в деловата сфера. В личен план всичко ще върви по вода – ще ви се струва, че най-сетне сте на прав път.

Рак

Днес ще има благоприятни условия да изпълните успешно обичайните си задължения на работното място. Опитайте се да прогнозирате какво ще бъде развитието на делата, от които зависи стабилността ви в материалната сфера. Денят ще е благоприятен за служебни срещи, от които ще може да очаквате конкретни резултати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вот такие замечательные наборчики были приготовлены для угощения школьных друзей и учителей, в честь дня рождения именинника🎂😊 Здесь собрались зефир со вкусом банан и яблоко- ваниль, а макарон со вкусом кокоса и малины🤗 @t.mashtaliruk . . . #свитбокс #свитбоксирпень #свитбокскиев #свитбоксбуча #макарон #макаронс #макаронсирпень #макаронсназаказирпень #макаронскиев #макаронсназаказкиев #макаронсбуча #макаронсназаказбуча #зефир #зефирчик #зефирирпень #зефиркиев #зефирбуча #зефирназаказбуча #зефирназаказирпень #зефирназаказкиев #зефирукраина #макаррнсукраина #зефирназазукраина #макаронсукраина #тортирпень #торткиев #тортбуча #sweetbox #macarons #marshmellows

A post shared by 🍰ТОРТЫ🍥 КАПКЕЙКИ🍬ЗЕФИР (@anna_cakes_irpen) on

Лъв

Днес се погрижете да си осигурите широка подкрепа от хората в прякото си обкръжение в службата. В случай че някой от тях не е съгласен с използваните от вас методи, добре би било да се замислите как да постигнете по-голяма ефективност при изпълнението на всекидневните си задължения. Вечерта ви очаква приятна изненада!

Дева

Днес част от вас ще сте изправени пред необходимостта да направите определен избор, който е възможно значително да се разминава с предварителните ви планове. Опитайте да се възползвате от позитивите на създалата се ситуация, за да успеете много по-лесно да постигнете желанията си.

Везни

Днес недейте да се поддавате на манипулации, извършвани от човек в прякото ви обкръжение. С действията си ще предопределите до голяма степен развитието си на работното място, въпреки че ще трябва да се справяте с недоброжелателни колеги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Доброе утро! К 14 февраля кроме розыгрыша(смотрите предыдущий пост) мы с Аленой @alena.boronina приготовили еще такие наборы сладостей из серии и подарить приятно, и съедят не жалко - несколько перефразировала. - зефир, мармелад, пряники 550 р -зефир, мармелад, пряники, макарон 650 р -зефир, мармелад, пряники, макарон в другом соотношении 700 р. Выбирайте на свой вкус и бюджет. И не затягивайте с заказом. На сердечки медовые заказы уже пошли. Больше, чем могу я не могу😉.

A post shared by Торты в Туле (@sweetlife.elenapolyakova) on

Скорпион

Днес използвайте най-силните си козове, за да постигнете целите си на работното място. На част от вас ще се наложи да влезете в съдружие, на което ще се осланяте както на този етап, така и в бъдеще. В действията си следвайте определен ред – така ще се предпазите да не допуснете съществени пропуски.

Стрелец

Погрижете да подобрите личната си мотивираност, когато преследвате своя цел на работното място, дори и да срещате съпротива от страна на колеги, на делови партньор или на началник. Възможно е в личните ви взаимоотношения днес да възникне напрежение, постарайте се да го овладеете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se você gostou curta e marque alguém 🤗 . Quer aprender a preparar delicados e saborosos Macarons e lucrar o ano inteiro? Então clique no link azul do meu perfil @curso_de_macarons O Guia dos Macarons é uma apostila 100% online produzida pela Chef Ana Silvia Valadão, para imprimir ou baixar. Você irá aprender a fazer Macarons de alta qualidade e diferenciados. Saiba os tipos de açúcares, os corantes e saborizantes ideais para usar e sair na frente dos seus concorrentes. Personalize-se no merengue Suíço, Italiano e Francês, com as receitas e a forma correta de usar. Aprenda os recheios que as melhores confeiteiras usam. . . by: @katjas_tortenfabrik

A post shared by Curso de Macarons (@curso_de_macarons) on

Козирог

Днес вземете предвид съветите, които ви дава приятел, колега или влиятелна особа. В случай че по правилен начин подредите личната си програма, то при всяко положение ще съумеете да се справите с предизвикателствата, пред които неизбежно ще се сблъскате по пътя си.

Водолей

Стремете се да изслушвате внимателно хората от прякото си обкръжение – особено днес не е сигурно, че ще сте от страната на правотата. Готовността ви да намирате компромисни решения ще се превърне в най-големия ваш позитив.

Риби

През днешния ден много от вас ще се насочите към изпълнението както на текущите, така и на редица стари ангажименти, които до момента отлагахте поради липсата на достатъчно време. За да не изпаднете в неблагоприятна позиция, погрижете се да изпълните това, което сте обещали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve already had the pistachio but am willing to give you one 😋 - #nhdgifts #macarons @fauchon_paris

A post shared by NHD (@nottinghilldaddy) on

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти