Дневен хороскоп, четвъртък, 17 януари

Дневен хороскоп, четвъртък, 17 януари
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен
Днес избягвайте да предприемате ходове, които биха могли да изложат на сериозен риск стабилността ви – на работното място и в материален план. Колкото по-адекватно реагирате на това, което се случва около вас, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Телец
Днес се погрижете да движите делата според предварителните си планове. В случай че изпълнението се осуети поради една или друга причина, то обезателно изчакайте по-подходящ момент, за да действате. Бъдете по-голяма пестеливи в материално отношение.

Близнаци
Още в началото на деня ще се създаде възможност да уточните редица детайли около въпроси, които ви вълнуваха в последно време. Денят ще се окаже значим в лично отношение. Дошъл е моментът е за приключване, а не за поставяне на ново начало!

Рак
Днес се погрижете да реализирате деловите си инициативи. Помислете по какъв начин цялостно да подобрите положението си в професионалната сфера. Избягвайте да предприемате решителни стъпки да налагате промени в личен и в материален план.

Лъв
Днес ще се открие възможност да уточните редица въпроси, с които напоследък не се занимавахте поради  липса на достатъчно време. Но не допускайте заетостта да ви попречи да се отдадете на пълноценен отдих или да отделите време за семейството.

Дева
През днешния ден обмислете стратегията, която възнамерявате да следвате в идващите дни, дори и седмици. Не позволявайте случайността да направлява хода на развитието на важните за вас инициативи. Вярвайте повече в себе си!

Везни
Днес не се колебайте да предприемате ходове, които биха могли да ви гарантират стабилност в служебен и в материален план. Обърнете внимание на съдружията, които възнамерявате да сключите в най-скоро време. Погрижете се да изпълните личните си дела – това ще ви осигури спокойствие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Començant el dia amb #alegria 😝, #croissant #barcelona #delicious

A post shared by nitron32 (@nitron32) on

Скорпион
Днес ще има възможност да се заемете с уточняването на редица детайли около реализацията на определен ваш личен проект или на идея. Важното в случая е да не предприемате ходове, които биха могли да ви поставят в неудобно положение.

Стрелец
Днес ще се отвори възможност да преодолеете някои затруднения на работното си място, чието разрешаване отлагахте поради невъзможност да се справите с тях. Съсредоточете се и върху идеята да направите някои подобрения в дома си.

Козирог
През деня не поемайте ангажименти, които не знаете дали бихте могли да изпълните. Погрижете се да движите задачите според предварителните си планове, като избягвайте да правите каквито и да било промени в последния момент.

Водолей
Оценете обективно преимуществата, които ви открояваха сред другите през изминалите дни – така ще съумеете да се преодолеете предизвикателствата, пред които се изправяте на този етап. За да постигнете желаното, използвайте придобитите от вас знания и умения.

Риби
Днес може да се чувствате по-напрегнати от обичайното. В случай че сте изправени пред разрешаването на определени проблеми, обезателно се съобразявайте с обстоятелствата, от които сте заобиколени.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти