Дневен хороскоп, 9 февруари, събота

Дневен хороскоп, 9 февруари, събота
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен

Днес някои от вас ще се чувствате разпънати между семейството и партньора/партньорката си. За да не се тормозите, не се поддавайте на чужди влияния и помислете какво искате вие самите. Необвързаните представители на знака може да срещнете нова любов.

Телец

Днешния ден ще си прекарате чудесно, ако не стоите у дома, а се срещате с хора, които са ви симпатични – общуването ще е приятно и ще ви достави удоволствие. Най-добре би било да посветите деня на интелектуални занимания и да осъществявате всякакви контакти – и лични, и делови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#FollowMe 💛@ellie_gonsalves #love

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Близнаци

Днес добрата комуникация може да ви достави приятни емоции, може и да спечелите пари. Ако възникне някакъв финансов въпрос, не се колебайте да говорите с хората, от които зависи да го уредите – в сравнение с предишен период сега има по-голям шанс да успеете да излезете от задънената улица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2-Year Anniversary 💕 #HappyTogether 💗 #JenniferLopez #AlexRodriguez @jlo @arod #celebritycouple #love

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Рак

Днес ще се чувствате чудесно, ако се постараете да изглеждате по-добре – например, да си направите нова прическа. Ако искате нещо, няма смисъл да бъдете прекалено напористи – вероятно хората около вас ще ви съдействат охотно. През днешния ден се отпуснете, релаксирайте и оставете работата на заден план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@miamiamine #womanslook

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Лъв

Днес ще е потребно да вярвате повече на интуицията си, която ще е много силна и ще ви помага да взимате правилни решения. Ако ви хрумне нова идея или искате да направите промяна, знайте, че сте на прав път и е добре да се заемете сериозно с онова, което сте замислили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best way to start your day 💋 via @fashion_atmosphere #love

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Дева

Днес пестете силите си и се грижете повече за себе си. Ако не ви се работи, почивайте си и се отдайте на приятни и релаксиращи занимания. Денят е много подходящ да се отървете от нещо непотребно или да се позабавлявате с приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Montmartre 💙 #Paris #CityofLove Hyperrealistic artwork @evgeny_lushpin #art

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Везни

Днес вниманието ви ще бъде насочено към бъдещето. Ще кроите планове и ще мислите как да реализирате идеите си на практика. Възможно е да се наложи да преодолеете някаква съпротива – било вътрешна, било оказвана от друг човек или някакви финансови пречки. Ще постигнете чудеса в днешния ден, ако вложите страстта си в преследването на лична или професионална цел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny day in Japan 🇯🇵 📸@tsumizo #love #dream

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Скорпион

Днес общуването с хората около вас ще върви гладко – особено ако не се опитвате да ги ограничавате прекалено и зачитате мненията им. Денят е чудесен за пътуване, за срещи с приятели или за парти, на което може да запознаете с нови хора. Възможно е и да научите неочаквани новини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GoodMorning 💛 @pacamera #cute #love

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Стрелец

Днес е възможно най-накрая да получите облекчение – ще изчезнат притесненията, които са ви измъчвали, и ще гледате позитивно на живота. Някои от вас ще успеете да намерите изход от заплетена ситуация в личните или в деловите си взаимоотношения, в която сте попаднали отдавна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ritamargari #shoelover #womanslook

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Козирог

Днес общуването между вас и партньора/партньорката ви ще е активно, но дали ще бъде пълноценно и приятно или ще се обвинявате взаимно, зависи най-вече от двама ви и от това доколко държите един на друг. Денят е чудесен за романтични срещи и за нови запознанства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SundayMood 🌸 @skynaite #mood #dream

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Водолей

Днес, колкото и да искате да стане на вашето, ще трябва да се съобразявате с нечие чуждо мнение – особено ако държите на взаимоотношенията си с въпросния човек. Бъдете по-толерантни – нищо чудно да си спестите някои проблеми, които бихте могли да си навлечете, ако се опитвате да се налагате. Очакват ви интересни преживявания в любовта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A heaven called Bali 💙 @art_siroj #dream

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Риби

Днес вниманието ви ще бъде насочено към любовния живот. Може да имате интересно запознанство или, ако сте обвързани, да разберете нещо ново за партньора/партньорката си. Денят е много подходящ да оставите в миналото отношения, които нямат бъдеще.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GoodNight via @fashion_atmosphere #cute #love

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Последвайте Edna.bg в Инстаграм за вдъхновение през целия ден!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти