Дневен хороскоп, 6 март, сряда

Дневен хороскоп, 6 март, сряда
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен

Колкото и работа да имате днес, не се опитвайте да свършите всичко и да угодите на всички, защото ще се изнервите, а това няма да е нито във ваша, нито в полза на другите. Ако усетите, че около вас е хаос, определете кое е ваш приоритет и се заемете с него – останалото зарежете.

Телец

Днес много от вас ще бъдете на любовна вълна. Не вярвайте обаче на всеки, който ви сваля звезди – не е изключено да има скрити намерения. Колкото и силна да е страстта ви, не се подвеждайте по нея – изчакайте да видите как ще се развият взаимоотношенията ви. Денят е много благоприятен за творчески занимания и за изяви на сцена.

Близнаци

Днес има риск да изгубите връзката с реалния свят. Оптимистичната ви нагласа е нещо чудесно, но точно сега тя може да ви накара да се предоверите на някого или да полетите твърде нависоко. Ваш близък човек ще има нужда от помощта ви.

Рак

Днес бъдете по-внимателни с ангажиментите, които поемате, особено ако става дума за договори с финансови клаузи. Проверявайте много добре всичко до най-малкия детайл, не се доверявайте на устни обещания. Ако нещо ви усъмни, по възможност отложете разрешаването на въпроса за следващата седмица.

Лъв

Днес се въздържайте от важни действия, които имат отношение към материалното ви положение. Не подписвайте договори и не се доверявайте на хора, които ви обещават лесни пари, без да давате нищо в замяна.

Дева

Днес е възможно да се чувствате дезориентирани или да ви налегнат стари проблеми, за които сте си мислели, че са отшумели. Ако това се случи, значи болката не е излекувана. Не е нужно да правите кой знае какво – просто анализирайте емоциите си и ги оставете да отминат – това е целебният процес, от който имате нужда.

Везни

Днес ще ви се отразят добре всякакви приятни занимания: спорт, забавление в приятна компания или упражняване на някакво хоби –  благодарение на това ще успеете да разпуснете и да забравите за грижите. Почивайте си повече и не прекалявайте с работата, особено ако се почувствате изморени или изтощени психически. Денят е повече подходящ за почивка, отколкото за усилена работа.

Скорпион

Днес намеренията ви може да се осъществят, само ако работите в екип с колегите в службата, а що се отнася до личния живот – в сътрудничество с децата и с партньора/партньорката си. Не се опитвайте да се налагате, защото ще ударите на камък. Ваш приятел може да има нужда от помощта ви. Денят е чудесен за творчески занимания, така че не отлагайте подобни дейности за друг ден.

Стрелец

Днес ще се открие възможност да изпъкнете пред останалите по някакъв начин, така че не стойте в сянка. Възможно е ваш близък човек да има нужда от помощ или съчувствие. Не се притеснявайте прекалено – вероятно нещата не са така сложни или трагични както изглеждат. В работата има риск да поемете отговорности, които не са ваши.

Козирог

Днешният ден е крайно неблагоприятен да започвате нещо ново или да се натоварвате в службата. Така че отложете всички нови начинания за следващите дни или най-добре за следващата седмица. Почивайте си повече и отделете време за разходка или за някакво друго по-спокойно занимание – така ще намалите вътрешното си напрежение.

Водолей

Днес не предприемайте каквито и да било рисковани действия във финансовата област. Не харчете пари импулсивно, не инвестирайте и не играйте хазарт, защото има риск да претърпите сериозни загуби. Ако имате проблем в отношенията с партньора/партньорката, помислете дали някой от двама ви не дава повече, отколкото получава.

Риби

Днес ще ви бъде трудно да проумеете поведението на хората около вас – то ще ви се струва нелогично, дори и абсурдно. Ще си улесните живота, ако не задълбавате прекалено в размисли. Вместо да правите психологически анализи на някого, по-добре се запитайте дали присъствието му в живота ви е полезно за вас – това ще ви помогне да разберете как да постъпите.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти