Дневен хороскоп, 5 март, вторник
Снимка: Thinkstock

Дневен хороскоп, 5 март, вторник

Ето какво предстои на 12-те зодии на 5 март, вторник:

Овен

Днес ще се проявявате като социална личност и ще имате желание да общувате с околните. Може да се видите с близък приятел или да ви поканят на гости. Ако сте обвързани, ще се чувствате чудесно в компанията на любимия човек. В работата ще сте настроени творчески.

Телец

Днес бъдете умерени в харченето – не купувайте нещо, ако истински не ви е нужно. Разпростирайте се според чергата си, за да си нямате проблеми в бъдеще. Стойте далеч от хазартни дейности – има голяма вероятност да изгубите пари.

Близнаци

Днес ще проявявате склонност да преувеличавате – или ще драматизирате прекалено, или ще гледате на света през розови очила. Каквото и да се случва, знайте, че нещата не са нито толкова черни, нито толкова бели колкото ви се струва. Денят е подходящ за уреждане на финансови въпроси.

Рак

Днешният ден е много подходящ да уредите важни делови или финансови въпроси, особено ако са от административен или от правен характер. Не ги отлагайте за следващите дни, защото тогава обстановката ще бъде по-напрегната и не се знае какво би могло да се случи.

Лъв

Днес се погрижете за себе си както намерите за добре – поглезете се с нещо, купете си подарък. Направете го, особено ако се чувствате недооценени от партньора/партньорката или от близките си хора – грижата за себе си ще ви подейства добре, а и нищо чудно и хората да погледнат на вас с други очи.

Дева

Днес се грижете повече за себе си и не се натоварвайте в работата, защото ще се изтощите бързо. В никакъв случай не поемайте чужди ангажименти, само и само да помогнете – накрая всичко ще бъде за ваша сметка. Отделете повече време за приятни занимания, вместо да се опитвате да огреете навсякъде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Warning: Photo may cause you to immediately book a trip to Canada 🍁#tlpicks courtesy of @argenel

A post shared by Travel + Leisure (@travelandleisure) on

Везни

Днес ще се чувствате добре в компания, така че, ако се създаде удобна възможност да се видите с приятел или да обсъдите нещо с колега, не я пропускайте. Работете в екип – така ще се справите по-добре с ангажиментите. Ако се чудите дали да действате или да изчакате за нещо, по-добре ще е да обуздаете своето желание да бъдете активни.

Скорпион

Днес вашата способност да проявявате търпение и да не се борите с обстоятелствата ще ви бъде много полезна и ще ви помогне да избегнете някои капани – например да се изкушите да направите нещо прибързано. Денят е чудесен за забавления и много от вас ще бъдете на вълна за парти.

Стрелец

Проведените днес срещи и разговори – както лични, така и служебни – ще са успешни. Ще постигнете разбирателство, без да влагате кой знае какви усилия. Не отлагайте тези разговори, защото през следващите дни обстановката ще стане по-напрегната и няма да се справите така добре. Денят е чудесен за участие в социални събития.

Козирог

Днес няма да бъдете толкова продуктивни, колкото ви се иска, затова по-добре не се пресилвайте и забавете малко темпото. Ако нещо не се получава както искате, не хабете излишни усилия. Може да получите пари през днешния ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A shot of the astonishing Wine Library Lounge by @lerichti 📚We could spend all day poring over these walls!

A post shared by Travel + Leisure (@travelandleisure) on

Водолей

Днес преживяванията в компанията на любимия човек ще бъдат особено приятни – може да направите нещо заедно или просто да се наслаждавате един на друг. Ако обаче обектът на чувствата ви не ви отвръща, през днешния ден ще усещате много силно потребността от истинска връзка. Може би е време да оставите миналото зад гърба си и да продължите напред – към нова любов.

Риби

Днес ще ви обземат любовни вълнения и желанието ви да имате човек до себе си ще бъде много силно. Внимавайте обаче да не се подведете и да решите, че някой е идеалната половинка за вас, без да сте го/я опознали – не бъдете наивни и изчакайте, за да видите как ще се развият нещата.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти