Днес настъпва последното Новолуние за 2018-та! Желанията ни се сбъдват, мислите се материализират

Днес настъпва последното Новолуние за 2018-та! Желанията ни се сбъдват, мислите се материализират
Снимка: netinfo

Днес е последното Новолуние за отиващата си 2018-та година и то е заредено с мистика.

На 7-ми декември ни очаква вълшебен ден, в който е хубаво да помечтаем.  А мечтата ни, тази, най-съкровената, има реални шансове да се материализира. Новолунието през декември ще бъде много силно, ще ни даде необходимия импулс за промяна на живота и ще го насочи в правилната посока.

Въпреки, че има и опасност: трябва да внимавате и да не бъдете настроени негативно, защото това няма да ви донесе добро. Оптимистите ги очаква вълшебство! Защото всяка наша мисъл в Новата Луна ще бъде наситена с енергията на Вселената. И това, което иска нашето подсъзнание, ще стане реалност.

Ще посрещнем това Новолуние в знака Стрелец, любителят на авантюрите, приключенията и неочакваните изненади. Отдавна астролозите са забелязали, че в този знак Луната придобива силата да материализира мислите. И в човека се събужда любопитството, волята и желанието за незабавни действия.

И ако в периода на намаляващата Луна се наблюдаваше известен спад на силите, всичко се случваше на случаен принцип и ни налягаше умора, то това Новолуние ще ни даде ново начало. Някаква нова отправна точка, когато силата ще  ни заставя да творим и невъзможното!

И изведнъж късметът ни се усмихва. Когато вчера нашите планове изглеждаха съвсем невъзможни, а днес всичко се случва съвсем реално. Това е времето, когато можете смело да експериментирате, да започнете нещо ново и да споделите любовните си чувства. Стрелецът покровителства смелите и оптимисти, и, наказва песимистите.

Главното ви оръжие е вярата в себе си. С нея в Новолунието можете да преместите планини. И оставете съмненията в миналото. Също така има няколко препоръки как да прекарате деня на прераждането на Луната с максимална полза.

Към препоръките >>>

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти