Днес Луната е във Водолей: може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови

Днес Луната е във Водолей: може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови
Снимка: netinfo

Днес Луната е в знак Водолей. Настроението се променя често и рязко. Властва неопределеността, която ни плаши.

Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици.

Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото близките и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

Уязвими са глезените. Използвайте този период за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. 1

6-ти лунен ден (продължава до 20:08 ч) – Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност.

Символ на деня е Психея /олицетворение на човешката душа в древна Гърция/. Един от “чистите дни”.

Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Старайте се да не проявявате недоволство. Забранени са крещенето, безцеремонността, проявите на злоба и завист. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои.

Снимка: netinfo

Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. Добре е за уединение.

Лунното денонощие е благоприятно. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите хора могат да проявят своите способности на най-високо равнище. Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения.

Всички чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Обърнете внимание на децата. Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Най-добре е да си направите един на друг хубав, разпускащ масаж с ароматични масла. Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето.

Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

Снимка: netinfo

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции.

Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягва суетнята и шума. Подстригване - Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви.

Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти