Днес е най-магичният ден през септември, който ще донесе космическа хармония на всяка зодия

жена щастие свобода природа слънце залез духовно
Снимка: iStock

С наближаването на края на лятото и на сезона на Дева, енергията във въздуха определено насърчава промяната в живота ви. Девата е променлив земен знак, свързан с продуктивността и детайлите, което вероятно ви е подтикнало да запретнете ръкави и да се захванете за работа. Но когато сезоните се променят, вашите приоритети също търпят промени.

С наближаването на сезона на Везните нещата ще започнат да се изместват към много по-социално ориентирано време. Днес, 6 септември, е най-добрият ден през този месец за всеки зодиакален знак, защото ще ви подготви за активния период, който ви предстои, преди Слънцето да се премести във Везни.

Работили сте усилено, за да се организирате и подготвите за всички предстоящи промени, така че определено сте си заслужили малко забавление. 6 септември ще ви предложи да надникнете в предстоящия сезон и ще ви помоли да насочите вниманието си към мислите, мненията и идеите, които евентуално сте пренебрегнали, докато сезонът на Дева ви държеше заети.

Имате любопитен ум и желание да се свържете с други съмишленици. Когато Венера във Везни образува тригон с Юпитер във Водолей, ще се почувствате склонни да търсите приятелство по начин, който ви позволява да развиете умствените си мускули и да научите нещо ново.

С Венера в своя управляващ знак, имате всички необходими ресурси, за да споделяте идеи по хармоничен и балансиран начин. Тъй като Венера представлява единство, а Юпитер представлява разширяване, това ще бъде отличен ден за всяка зодия да се свърже с другите. Сезонът на Девата определено е изпълнил своята цел, но аспектът на Венера и Юпитер на 6 септември ви напомня, че безгрижното забавление и удоволствието са заслужени.

Ето как вашият знак ще бъде повлиян на този специален ден:

Какво да очаква всяка зодия от магичния 6 септември

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти