Днес е 6-ти Лунен ден: благословен ден, изпълнен с любов

луна
Снимка: Istock

6-ти Лунен ден (който днес започва в 10:22 ч.) е благословен ден – спокоен и мирен. Ден за получаване на любов и благодат. Днес е по-добре да се откажете от активни действия и да водите спокоен начин на живот. На този ден не трябва да очаквате никакви изненади, всичко тече спокойно и хармонично, преминава гладко и без шум.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а по-какъв начин ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора.

Оставете мисълта си свободно да си “плува”, не се натоварвайте с мисли за житейските грижи. Подходящо време за размисъл и анализи. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Какво да (не) правим по време на растящата Луна

 

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти