Днес е 3-ти Лунен ден: енергията е мощна, не желайте зло на никого, бъдете позитивни

жена луна
Снимка: Thinkstock

Днешният 3-ти лунен ден продължава от 07:38 ч. на 13 април до 08:01 ч. на 14 април.

Този ден има много мощна енергия. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска.

Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите.

Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. По този начин вашият собствен организъм ще получи голяма доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и добронамереност. Може да се отдадете на работата си - полезен и плодотворен период.

Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса. Сега можете да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте. 

Хората стават лесно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Девиза на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

5 неща, които да изхвърлите от живота си през април

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към тях се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Какви вълнуващи моменти очакват зодиите през 2021-ва

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти