Днес е 29-ти Лунен ден: време е да "теглите чертата на всичко"!

луна
Снимка: iStock

Днес е 29-ти Лунен ден, ден на завършек на всичко. Днес не бързайте, позволете си да обхванете с поглед целия лунен месец и да „теглите чертата”, да оцените своите постижения, както и да осъзнаете своите препятствия.

Символът на този ден е ДРАКОНЪТ, който символизира могъществото, но и скритата мъдрост. Приемете всичко, което се случва с вас, като резултат от своите действия и направете своите изводи.

Мнозина смятат този ден за „сатанински”. Може би заради мощната енергия, която съдържа в себе си. И ако човек не съумее да канализира и използва правилно потенциала на тази енергия, тя може да се обърне срещу него.

Днес не е препоръчително да се започва нищо ново, както и да се финализира каквото и да е. Днес просто не бива да се отдаваме на активни занимания – няма смисъл, а дори можем да пострадаме от това. Защото от деня блика енергия, която лесно може да се трансформира в енергия на разрушението, на конфликтите.

Подлагайте на щателна проверка всяка информация, която постъпи днес към вас. Не приемайте никакви предложения, колкото и примамливи да ви се струват на пръв поглед. Твърде голяма е вероятността да станете жертва на измама, а после да се чудите откъде ви дойде тази пелена пред очите, та не сте усетили навреме опасността. „Предупреденият е въоръжен.” Затова и е препоръчително днес да ограничите общуването.

За бизнеса също не е благоприятен ден в нито една област. Каквото и да направите днес – няма да има положителен ефект. И търговията днес не е благоприятна – или ще загубите или ще ви измамят. Ако не можете да си позволите днес да прекарате един „нулев ден” за бизнеса си, поне бъдете много, много внимателни. Стъпвайте като по тънък лед.

луна
Снимка: iStock

Здравето не бива да ви тревожи. Но ако днес почувствате някакъв физически дискомфорт, това е някакъв проблем, който сте считали за решен, а на практика той само е бил замаскиран. 

Днес освен със сериозната работа по самоанализ, много подходящо е да се заемете и с избавяне от негативното във вас, което ви пречи да се чувствате добре. Също така е препоръчително да направите изчистване на жизненото пространство – на дома и офиса ви. Ако съчетаете това физическо изчистване и с енергийно, чрез свещ и ароматна пръчица, ползата ще е много повече от двойна.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти