Днес е 29-ти Лунен ден: време е да "теглите чертата" и да мислите за желанията си

Днес е 29-ти Лунен ден: време е да "теглите чертата" и да мислите за желанията си
Снимка: netinfo

В момента е Двадесет и девети лунен ден – това е ден на завършек на всичко. Днес не бързайте, позволете си да обхванете с поглед целия лунен месец и да „теглите чертата”, да оцените своите постижения, както и да осъзнаете своите препятствия.

Символът на този ден е Драконът, който символизира могъществото, но и скритата мъдрост. Приемете всичко, което се случва с вас, като резултат от своите действия и направете своите изводи.

Днес не е препоръчително да се започва нищо ново, както и да се финализира каквото и да е. Днес просто не бива да се отдаваме на активни занимания – няма смисъл, а дори можем да пострадаме от това. Защото от деня блика енергия, която лесно може да се трансформира в енергия на разрушението, на конфликтите. Подлагайте на щателна проверка всяка информация, която постъпи днес към вас. Не приемайте никакви предложения, колкото и примамливи да ви се струват на пръв поглед.

За бизнеса също не е благоприятен ден в нито една област. Каквото и да направите днес – няма да има положителен ефект. Дори и да тръгнете да раздавате премии на служителите си – пак ще са недоволни. И търговията днес не е благоприятна – или ще загубите или ще ви измамят.

Здравето не бива да ви тревожи. Но ако днес почувствате някакъв физически дискомфорт, това е някакъв проблем, който сте считали за решен, а на практика той само е бил замаскиран. Не оставяйте самозаблудата, че „всичко е ОК” да притъпи сетивата ви. Това може да са някакви натрапчиви негативни мисли, емоции, които от дълго време „отглеждаме” в себе си или неправилни действия. Разберете какви са те и ги освободете.

Практика за двадесет и девети лунен ден

Днес освен със сериозната работа по самоанализ, много подходящо е да се заемете и с избавяне от негативното във вас, което ви пречи да се чувствате добре. 

Също така е препоръчително да направите изчистване на жизненото пространство – на дома и офиса ви. Ако съчетаете това физическо изчистване и с енергийно, чрез свещ и ароматна пръчица, ползата ще е много повече от двойна.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти