Днес е 29-ти Лунен ден: магически ден, в който мечтите се сбъдват

луна
Снимка: Istock

Днешният лунен ден започва от 06:59 и продължава до 07:39 на 11 февруари.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост и да се взема страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Засилва се желанието за приключения и да се пътува. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа.

29-ти лунен ден е магически и очарователен лунен ден. Негов символ е лебедът. Камъни на деня, които носят късмет са турмалин и планински кристал. Ключови думи: хармония, алтруизъм, релаксация, почивка, радост, любов.

Това е прекрасно време, изпълнено с положителна енергия, светлина, любов и красота. Не всеки лунен цикъл има 30 лунен ден и обикновено е много кратък, но се счита за пълноценен.

Бъдете мили и приятелски настроени, прощавайте и забравете за злото. Не влизайте в конфликти и избягвайте комуникация със злобни и завистливи хора. Отнасяйте се към негативните емоции на другите с благоволение и чувство за хумор. Не се поддавайте на апатия и агресия. Намалете общуването до минимум и не позволявайте на никой да ви развали настроението.

Активна дейност не се препоръчва. Този ден е за отдаване на удоволствия. Не е добре да се отдавате на тъжни мисли. Живейте тук и сега. Грижите оставете за друг ден. Този лунен ден носи чистата енергия на радостта и не бива да се помрачава по никакъв начин. Това е златен период за творчески занимания.

Добре е да прекарате повече време, ако е възможно с добри приятели и семейството. Дайте подаръци, направете изненади, донесе радост по някакъв начин на тези хора.

Ако се спазват характеристиките на деня и го изживеете както трябва, може да получите изненади и дългоочаквани подаръци от съдбата. В него са възможни чудеса да се случват и надеждите често се сбъдват.

Дамски хороскоп за ФЕВРУАРИ 2023

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти