Днес е 20-ти лунен ден: време за любов и нови емоции

луна
Снимка: Istock

Днешният 20-ти лунен ден продължава до 21:41 ч.

Орелът е символ на деня и символизира духовно просветление, прелитане над света на реалността. Ден на разбирането на вашия духовен път, вземане на важни решения и извършване на важни действия. Денят, в който можете да се издигнете на по-високо духовно ниво. Период на вътрешна трансформация. Не гледайте на нещата, а на връзката между тях, и тогава истината ще ви бъде разкрита. 

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно.

Ето кои цветове ще ни носят късмет през 2021-ва година

Много добре е, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден помага да се намери истинската свобода. Ето защо върнете дълговете си, спрете неприятно общуване. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Не бива да се проявява арогантност и високо самочувствие, гордост и високомерие. Ако се държите по този начин, лесно можете да паднете от височината и падането няма да е приятно. Не допускайте конфликти. Може да се получи верижна реакция.

луна
Снимка: Istock

Може би за известно време ще ви се иска да сте сами със себе си. Това е напълно нормално. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот. Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване на дома.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

жена луна
Снимка: Thinkstock

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Какво иска да направи всяка зодия през 2021

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти