Днес е 17-ти лунен ден: време е за забавления и любов!

луна
Снимка: Istock

Днешният лунен ден започва от 22:27 ч. и продължава до 23:36 ч. на 28 май.

Днес е 17-ти лунен ден. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на любимите хора. Бъдете забавни, смейте се. Не приемайте сериозно каквото и да се случва, както се казва -„пуснете ситуацията”.

В този лунен ден, който е против празненствата и веселието, значи е против естествените природни ритми. т.е. влиза в конфликт с Вселената, а положителни резултати от това няма.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се създават произведения и творения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Нищо не трябва да стига до крайност. Не трябва да се напрягате, да нервничите. 

Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Проектите дадени в 17 лунен ден за разглеждане на началството, имат голям шанс да бъдат приети. Идеално време за колективна работа, за срещи в непринудена и неофициална обстановка. Благоприятно е за активни действия, за вземане на важни решения. Денят не подхожда за монотонна и рутинна работа.

луна
Снимка: Istock

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено.

Ден на плодородието, екстаза и радостта от Битието. Празник на любовта. Благоприятен ден за интимност, съпружески отношения.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти