Днес е 11-ти лунен ден, денят с най-силна енергия: бъдете активни, но и предпазливи

Днес е 11-ти лунен ден, денят с най-силна енергия: бъдете активни, но и предпазливи
Снимка: netinfo

Днес е 11-ти Лунен ден -  от най-силните енергийни дни. Жизненият потенциал максимално нараства. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Тази сила трябва да бъде отправена към съзидание.

Не се препоръчва нито пасивност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

Денят е сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих, а сънищата нямат никакво значение.

Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 13:22 ч. на 15 февруари. В този ден е трудно да останете пасивни. Насочете своята енергия към съзидателна практическа дейност. Препоръчително е  да проявите пробуждащата се сила на любовта към близките си. Покажете добрите си чувства към членовете на семейството си, помогнете им с думи и дела.

Луната в този знак носи различни изненади, срещи с различни хора. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационните връзки. Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение, но съблюдава спазването на дистанция между себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, дори събеседникът ви да ви внушава доверие! 

Вижте още:

Каква ще бъде 2019-та година за всяка зодия с една дума

Каква цел трябва да си поставиш през 2019-та според зодията

Как ще се промени животът на всяка зодия през 2019-та година

 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти