Днес е 1-ви лунен ден: дайте прошка и намислете какво искате да ви се случи занапред

луна лунен ден
Снимка: Unsplash

Първи лунен ден бележи началото на лунния месец, затова и в астрологията се възприема се като фундамент за всичко, което предстои да се случи.

От това как преминава този ден зависи и развитието на събитията в предстоящия лунен месец. За това денят е подходящ най-вече за планиране и анализ на действия и събития, които желаете да се случат занапред.

луна лунен ден
Снимка: Unsplash

В този лунен ден е хубаво да помечтаем за това как искаме да мине лунния месец и то практично, а не абстрактно. За да не останат мечтите ни безплодни, мислените образи е необходимо да бъдат колкото може по-конкретни и подробни.

В първи лунен ден не бързайте непременно да стартирате нов бизнес, проекти или идеи. Препоръчително е да оставите всяко нещо да върви по своя път и следва естествения си ход.

Изключително важно е днес да останем спокойни и добронамерени, тъй като всяко нещо, започнато със затруднения в първи лунен ден, няма да се реши в рамките на месеца, а напротив – забавя се.

Занимавайте се само с познати и рутинни действия, в които не е необходимо да се вземат важни решения и да се правят промени.

В първи лунен ден би било хубаво да си останете у дома, а в случай, че нямате такава възможност, би било хубаво да проявите максимална търпимост към околните и да не вземате присърце делата и думите им спрямо вас.

Запазете чувството за хумор в рамките на здравословното и не прекалявайте с иронията, сарказма и цинизмите. Опитайте да балансирате мислите си и да пропускате негативните покрай ушите си, освобождавайки ги в полза на собственото си благо.

Помнете, че всичко което мислите и изричате се запечатва и оказва влияние не само върху този лунен ден и месец, а също така и за следващите.

Първи лунен ден е идеален за даване и получаване на прошка. Днес тя се дава и получава по-лесно отколкото в останалото време от лунния месец. Смята се, че поисканата и дадената прошка в този лунен ден помага за положителен изход на житейските събития.

Денят е благоприятен за контакт с природата. Ако имате възможност, излезте от големия град и бъдете близо до нея. В противен случай, може поне да се разходите боси по тревата или снега, ако имате нужния имунитет, разбира се.

Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти