Астролозите разкриха коя е най-подходящата и романтична дата за сватба през 2022

сватба булка младоженец
Снимка: Unsplash

Изучаването на астрологията на предстоящата година има големи ползи, особено ако планирате голямо събитие като вашата сватба. Мнозина вероятно биха искали да избегнат да ефекта на хаотичен Меркурий или ретроградна Венера и биха предпочели техният специален ден да включва по-положителни астрологични транзити вместо това.

За да облекчите притесненията си, според астрологията най-добрият ден за сключване на брак през 2022 г. определено не е по време на ретрограден сезон, но наближава бързо, така че по-добре се надявайте да не е резервиран.

Кога е най-щастливата дата за женитба през 2022?

Най-добрият месец за женитба през 2022 г. е април, а това е доста скоро. За щастие, оптималната дата за сватба за годината е чак в края на месеца, на 30 април, така че това ви дава повече време за подготовка.

На този ден Венера и Юпитер ще се съединят в Риби, наблягайки на любовта, единството и растежа, докато първото затъмнение за 2022 г. се случва в знака Телец. Тъй като Телец е знак, управляван от Венера, акцентът върху Венера през това време ще бъде особено подчертан. И тъй като Венера е планетата на партньорството, няма по-добра дата от 30 април, за да направите следващата голяма крачка с половинката си.

Разберете в галерията ни защо 30 април 2022 е толкова положителна дата според астрологията:

Най-подходящата дата за сватба през 2022 според астрологията

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти