Астрологичен транзит на хоризонта: време е за вдъхновение, интуиция и нови перспективи

слънце нептун секстил
Снимка: iStock, колаж

Зарина Главева

По време на транзита Слънце-секстил-Нептун хората са по-чувствителни и умеят да разбират душите на хората или различни ситуации. Интуицията и психическите им способности също изглеждат много по-силни през този период.

В този астрологичен аспект, хората разбират, че животът им може да бъде по-лесен и откриват, че решения на проблемите им се намират на всяка крачка.

Добре е в близките няколко дни да оставите въображението ви да се развихри. Ще бъдете и по-способни да оставите случилото се в миналото в миналото, където му е мястото. Ако някой ви е наранил, но виждате добра причина, ще можете да му се доверите отново.

Откажете се от тези 5 неща през януари, за да сте по-щастливи

Възможно е да бъдете по-съпричастни и възприемчиви към това, което казват другите. Човешките взаимоотношения през повечето време се основават на невербална комуникация, което означава, че ще имате естествено желание да изразявате своята грижа и чувствителност, служейки на близките си по начин, който кара себеоценката им да расте. Вашето самочувствие също ще изпита преход нагоре.

Макар че аспектът Слънце секстил Нептун не е непременно много енергичен, мнозина ще имат желание да се присъединят към различни групи или каузи, насочени към духовността или благотворителността, като защита на околната среда или човешките права.

За тези от вас, които имат „мътни“ сънища, можете да очаквате в следващите няколко дни да се събуждате с ясен спомен за тях. За останалите, сънищата ще бъдат по-ярки, дори е възможно вече да са започнали да бъдат. Наблюдавайте добре сънищата си: те могат да ви дадат, особено в такъв момент, практични насоки към целта ви.Мнозина ще бъдат вдъхновени да създават поезия и музика, защото артистичният им дух е засилен. Някои ще бъдат привлечени от теми, свързани с мистицизма. Как ще повлияе лично на вас, е по-скоро зависимо от разположенията в наталната ви карта: разгледайте за аспекти, които включват Венера, Нептун и Слънце.Влиянието на аспекта Слънце секстил Нептун носи много ползи на онези, които практикуват медитация и не са толкова фокусирани върху материалистичната страна на живота.

Атмосферата навсякъде ще бъде мечтателна, докато хората ще се чувстват по-себеотдайни и по-меки. Докато трае този транзит, е добре да фокусирате повече върху близките си, ще откриете много ползи в това.

Онези, които не са в състояние да обичат себе си през по-голямата част от времето, би трябвало да могат да направят няколко крачки към себеприемането, докато Слънцето и Нептун са в тази позиция. Можете също да използвате времето за почивка, гледане на филми, да се наслаждавате на музика или сами, или в най-добрия случай с любим човек.

Не е време за дългосрочни планове и оценка, или дори за освобождаване- изчакайте да наближи пълнолунието за това. Предстои вдъхновяващ период, възползвайте се максимално и не се плашете от свързванията, които ви предстоят.

Промените, които очакват всяка зодия през 2022

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти