5 зодии, които създават най-дълготрайни връзки

двойка любов
Снимка: iStock

Що се отнася до любовния ви живот, астрологията твърди, че може да разкрие много. Например: да ви подскаже от какво имате нужда в партньора си, за да сте щастливи, както и дали сте от типа, който има вероятност да остане в дългосрочна връзка.

„Някои зодиакални знаци имат по-независими характеристики, а други са по-склонни към компромиси и сътрудничество“, казва астрологът Джил Уинтърстийн от уебсайта Spirit Daughter пред Bustle.

Например зодиите, които ценят повече своята независимост, са Овен, Стрелец и Водолей. Според Уинтърстийн за Овните е важно пътуването им към себе си, докато за Стрелците - намирането на приключения.

„Те се нуждаят от свобода във всяка област от живота си, за да преследват желанията на сърцето си“, твърди астрологът. „Ако намерят някого, който може да приеме тяхната страст към пътешествията, тогава може да се обвържат, в противен случай е по-вероятно да се съпротивляват на това да се установят.“

И накрая, Водолеите според Уинтърстийн са най-свободолюбивият знак сред целия зодиак, като е по-вероятно да влязат в по-нетрадиционни връзки.

двойка любов
Снимка: iStock

В астрологията обаче има пет зодии, които са по-ориентирани към изграждане на взимоотношения, и са по-склонни да бъдат в дълготрайни връзки.

Вижте в галерията кои са те:

Петте зодии, за които е по-вероятно да останат в дълготрайна връзка

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти