Днес е 23-ти лунен ден: освободете се от всичко старо и излишно

луна
Снимка: iStock

Днешният лунен ден се отличава с висок енергиен заряд и е изпълнен до краен предел не само с активност, но и агресия.

Не си позволявайте днес да бъдете пасивни или да се отпуснете по течението, защото стремителният поток на енергията може да ви смачка. Необходима е обаче активност във външния ви живот – вътрешно е по-добре е да запасите спокойствие.

Енергийните потоци в 23-ти лунен ден са крайно нестабилни. Затова съществува голяма вероятност от грабежи и други неприятни ситуации. По тази причина се препоръчва да избягвате места, където има струпване на много хора, например не бива да посещавате стадиони, дискотеки и подобни места.

Създава се впечатление, че на този ден сами сте виновни за създадените кавги, конфликти и скандали. Работата е в това, че аурата е подложена на много мощно вибрационно въздействие от страна на лунните енергийни потоци.

Тъй като у повечето хора енергийната структура не е приведена в хармония и не е тренирана, възниква ефект „претоварване“, т.е. енергийната обвивка не може да се справи с мощното енергийно поле, излъчвано от Луната. Така човек търси изход и го намира в различни конфликтни ситуации.

Най-правилно е днес да насочите енергията си за решаване на настоящи проблеми, особено тези, които изискват полагане на повече усилия. Ако имате задачи, които не успявате да помръднете от мъртвата им точка, сега енергията на Луната помага да преодолеете дори и най-безнадеждното препятствие.

луна
Снимка: Istock

Важното е да не изразходвате напразно силите, предоставени от Луната, за конфликти и спорове, а да ги насочите в правилната посока. В този ден е добре по-малко да говорите и повече да действате. Насочването на вниманието към слухове води до загуба на енергийната стабилност, а колкото повече говорите, толкова по-голяма е вероятността да възникне скандал.

Денят е енергийно нестабилен. Предпочита се да общувате с колкото може по-малко хора. Не се поддавайте на провокации. Всеки невинен разговор може да се превърне в големи спорове и разправии.

Ден за разрушение на старото, за коренни реформи, за преобразования и промени. Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Вместо да осъждате другите е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Ден, в който трябва да се дава прошка. 

Тибетските астролози смятат, че това е един от най-благоприятните периоди за начало на строителство и получаване на странична подкрепа. Ако в този ден се лишите от някаква вещ, постарайте се да възприемете този факт с радост, защото вие се лишавате от това, което вече не ви е нужно, което затормозява развитието ви. Не си позволявайте да се паникьосате и разстроите, защото може да си докарате много болезнени ситуации. Ако сте изгубили нещо, това означава, че се е освободило място за друго и ново.

Днес е силно неблагоприятен лунен ден за общуване сред много хора или за делови разговори, но благоприятен за действия за защита на жилището, строителство и почистване.

Необходимо е да се погрижите внимателно за здравето си днес, тъй като мощната вълна на противоположни една на друга енергии може да предизвика обостряне на хроничните заболявания или да доведе до различни травматични ситуации, както и да отслаби имунитета и устойчивостта на болести.

Какво да (не) правим по време на намаляващата Луна

Вижте още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти